reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
hej laseczki
ta hurtownia to jest chyba kolo piekarni "chlebek" ale glowy nie dam uciac,
my tam czesto latem bylismy obok mamy elektryka od auta,

dzien dobry w ten sniezny poranek:-)
lili wszystkiego dobrego dla corci :-)

my 2 dni tezmu zlozylismy dawidka lozeczka i tak jakos duzo miejsca sie zrobilo:-)
ja tez chce zlozyc wniosek do przedszkola i u nas juz od stycznia sie sklada,i niby tylko przez internet bedzie mozna.
milego dnia dziewuszki

hej marzenka
a na czym teraz Dawidek spi, kupowaliscie mu jakies lozko? ja zakrecona jestem hehe
to mlody bedzie zadowolony jak chce isc, moje jak mialy tyle lat to o przedszkolu nie chcialy slyszec wyly mi
u nas jest pietrowe wiec niby wiecej miejsca ale cala jedn sciana wysoko zajeta wiec pokoj nie wydaje sie taki duzy

ciateczko nie kupowalismy lozka,bo on juz mial taka zwykla kanape,kiedys kupowalismy jak mieszkalismy u mamy,ale jednak teraz wydaje mi sie ze lepiej bylo by wymienic na cos mniejszego bo duzo miejsca zajmuje.
zmykam zrobic obiad,moj m jzu wraca z pracy:-D:-D:-D:-D:szok::szok:glupota jechac do pracy na pol godz:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witam się i ja :)
Mój też już wraca, pół godz. w pracy i do domku - hehe głupota :) Ale mamy śniegu jak tam dalej będzie to dzisiaj z moją piczką małą na sankI :) oj tatuś będzie mega szczęśliwy.

glupota ale jak kaza to trzeba jechac ;)
Wlasnie kompletuje prezenty mojemu M juz pol prezentu mam, dostanie bluzke na dlugi rekawa z logo bmw
no i moze jeszcze cos hehe

reklama
to rzeczywiscie tanie bo w biedronce wydzialam chyba po 59zl czy jakos tak,
by tez nie mamy sanek, rok temu dostaly do zjezdzania takie duze taleze dobrze sie sprawdzaja na gorkach bo lekkie i nie musze im sanek ciagnac
no ale dla twojego malego to sanki najlepsze rozwiazanie

Do góry