my mamy wspolnote mieszkaniowa...
pala nam w piwnicy jest pan "palacz" ktory pali...
nie wiem wlasnie bo w pokoju od strony klatki wejsciowej kaloryfer goracy ale juz w pokojach od balkonu strony sa letnie... Nie wiem czy to zapowietrzenie czy oni tak pala
Choc rok temu jak bylo -20 cos stopni to tez nie tylko ja narzekalam na zimno w domu. W tym roku nie daruje jesli bede miala grzejniki dobre i nie bede placic tyle za ogrzewanie normalnie do gminy pojde... nie daruje... my w czynszu mamy oplate za grzanie nie wiem ile ale placimy 460zl!!!! i mam zimno!!!
wlasnie... jak sie wprowadzalam mialam czynszu raptem 200zl... juz rok temu mialam czynsz 430zl... masakra przez 2 lata czynsz 100 % podniesli!
jakas zla jestem .... ale tylko na to mieszkanie ;p
pala nam w piwnicy jest pan "palacz" ktory pali...
nie wiem wlasnie bo w pokoju od strony klatki wejsciowej kaloryfer goracy ale juz w pokojach od balkonu strony sa letnie... Nie wiem czy to zapowietrzenie czy oni tak pala
Choc rok temu jak bylo -20 cos stopni to tez nie tylko ja narzekalam na zimno w domu. W tym roku nie daruje jesli bede miala grzejniki dobre i nie bede placic tyle za ogrzewanie normalnie do gminy pojde... nie daruje... my w czynszu mamy oplate za grzanie nie wiem ile ale placimy 460zl!!!! i mam zimno!!!wlasnie... jak sie wprowadzalam mialam czynszu raptem 200zl... juz rok temu mialam czynsz 430zl... masakra przez 2 lata czynsz 100 % podniesli!
jakas zla jestem .... ale tylko na to mieszkanie ;p
Ostatnia edycja:
od 16zl,poszlam do sklepu za 5zl i kupilam mu fajne i wcale nie uwazam ze sa tandetne