przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
Ania to uważaj z parkowaniem zeby egzaminator i ty moglibyscie otworzyc drzwi sprawdź czy zamknięte, i nie daj im sie tam na żadna *******e złapać
ja bede mocno kciuki zaciskac

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

czuję że będą się mega cieszyć

Hania tez..a to bedzie wspolne..
a ty bylas tez??
I zaciekawiło mnie od czego to zależy, kto gdzie wkłada?

Ale zabrzmiało

Właśnie skończyłam dwie pralki ciuchów prasować

I do tego po kalendarzu z czekoladkami.
:-) , praktyczny jakoś za tydzień z hakiem będę pewnie mieć, musze się tylko zapisać jeszcze. Długo się ten kurs mój już ciągnie, ale miałam długą przerwę niestety i tak wyszło...
No ale się teraz już biorę ostro do roboty
;-) I Ciacho jeszcze Ci tylko napiszę, że BARDZO, ale to bardzo uważaj na tym teoretycznym egz. żeby się przypadkiem na boki nie rozglądać, bo ta babka egzaminatorka co dziś w sali siedziała była okropna! Niedosyć że jak objaśniała zasady egzaminu to nikt jej nie rozumiał, bo dosłownie burczała coś tylko pod nosem jakby do siebie gadała, to za każde przekręcenie głowy w bok wywalała za drzwi i po egzaminie... Na 14 osób 4 wyleciały!

....jak fajnie 
bynajmniej taki brzuch mialam w poprzedniej ciazy w 5 miesiacu
Narazie mi to nie przeszkadza, po porodzie bede sie martwic ;-) - od piatku zacznie sie u mnie 4 miesiac ;-D
Dzis sie wezme za to no musze...