reklama
C
ciasteczko
Gość
hej dziewczyny
lili gratulacje z teoretycznego, i fajnie ze gips sciagneli mlodej, dzieki za ostrzezenie, ja zazwyczaj nawet jak w domu testy rozwiazuje to jestem wlepiona w monitor wiec chyba nie bedzie problemu ale dzieki:-)
madzia wspolczuje, a wsumie dlaczego szymek nie chce chodzic mowil? moze trzeba mu jakos to wypersfadowac tylko jak?
larvunia no wlasnie bedziesz sie martwic po teraz wazne ze zdrowi jestescie
a pranie to chyba zmora kazdego

wiecie co nie mam wody, normalnie wkurzona jestem mialam pomyc naczynia a tu doopa
tylko pytanie czy gdzies pekla im rura czy ktos cos robi w mieszkaniu?
ania w srodku mam taki lek ale to zawsze mam jak cos mam robic nowego, przed kazda jazda to mialam, jutro bede sie stresowac albo i nie bo u mnie jest to nieprzewidywalne oby mnie tylko stres nie zezarl
lili gratulacje z teoretycznego, i fajnie ze gips sciagneli mlodej, dzieki za ostrzezenie, ja zazwyczaj nawet jak w domu testy rozwiazuje to jestem wlepiona w monitor wiec chyba nie bedzie problemu ale dzieki:-)
madzia wspolczuje, a wsumie dlaczego szymek nie chce chodzic mowil? moze trzeba mu jakos to wypersfadowac tylko jak?
larvunia no wlasnie bedziesz sie martwic po teraz wazne ze zdrowi jestescie
a pranie to chyba zmora kazdego

wiecie co nie mam wody, normalnie wkurzona jestem mialam pomyc naczynia a tu doopa
tylko pytanie czy gdzies pekla im rura czy ktos cos robi w mieszkaniu?
ania w srodku mam taki lek ale to zawsze mam jak cos mam robic nowego, przed kazda jazda to mialam, jutro bede sie stresowac albo i nie bo u mnie jest to nieprzewidywalne oby mnie tylko stres nie zezarl
Ostatnio edytowane przez moderatora:
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
No to i ja witam
Madzia ale ty masz z tym twoim synem, buntownik mały ehh....a dlaczego nie możesz go wypisać?? Moja też o byle co cyrkuje i nawet kary nie pomagają na dłużej, niby przeprasza, obiecuje być grzeczna ale i tak szybko o tej obietnicy zapomina, taki okres kurcze mają te dzieciaki chyba...
madziarena dużo zdrówka dla Amelki, biedna
Lilii gratulacje, ciąg dalszy na pewno pójdzie dobrze
Madzia ale ty masz z tym twoim synem, buntownik mały ehh....a dlaczego nie możesz go wypisać?? Moja też o byle co cyrkuje i nawet kary nie pomagają na dłużej, niby przeprasza, obiecuje być grzeczna ale i tak szybko o tej obietnicy zapomina, taki okres kurcze mają te dzieciaki chyba...
madziarena dużo zdrówka dla Amelki, biedna
Lilii gratulacje, ciąg dalszy na pewno pójdzie dobrze
Ostatnia edycja:
madziarena
Mamusia Amelki
Marzenka to kiedy ten śub
? GRATULUJE 
My w tym m-cu roczek - teraz w sobotę wyprawiamy, u Amelki też był mikołaj - dostała od nas Kubusia Puchatka - tego z biedronki - bo ona szaleje na punkcie kubusia
A na gwiazdke jeszcze nic nie mamy, zobacze co dostanie na roczek, żeby nie kupić tego samego. Boję się tego weekendu, pewnie zapierdziel będzie nieziemski, bo muszę poszykować jedzenie, upiec, i posprzatać domek, a jutro jeszcze na mszę za Amelkę.
Ale na pewno mała się odwdzięczy słodkim uśmiechem i tulkaniem
My w tym m-cu roczek - teraz w sobotę wyprawiamy, u Amelki też był mikołaj - dostała od nas Kubusia Puchatka - tego z biedronki - bo ona szaleje na punkcie kubusia
A na gwiazdke jeszcze nic nie mamy, zobacze co dostanie na roczek, żeby nie kupić tego samego. Boję się tego weekendu, pewnie zapierdziel będzie nieziemski, bo muszę poszykować jedzenie, upiec, i posprzatać domek, a jutro jeszcze na mszę za Amelkę.
Ale na pewno mała się odwdzięczy słodkim uśmiechem i tulkaniem
C
ciasteczko
Gość
madziarena zdrowka dla mlodej,
u nas to moj M wpadl na pomysl co kupic dziewczynom
no i pekla rura na skrzyzowaniu, dobrze ze przyjechal beczkowoz z woda to sobie troche wzielam, pozniej znowu podejde
u nas to moj M wpadl na pomysl co kupic dziewczynom
no i pekla rura na skrzyzowaniu, dobrze ze przyjechal beczkowoz z woda to sobie troche wzielam, pozniej znowu podejde
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
Larvunia ale jesteś
madzia- a moze jakiś kolega go tam bije ze on nie chce chodzić?
madziarena- ale czas lech co nie już roczek
ciacho- musisz sie jakoś dzisiaj wyluzowac
C
ciasteczko
Gość
no luzuje sie robiac testy hehe, nie no spoko kiedys jak bylam mlodsza to spac nie moglam a teraz wszystko biore na dystans bo by sie czlowiek wykonczyl, ostatnie czasy mnie nauczyly ze na dystans
ach dziewczyny
on taki uparty szkoda gadac...

mowi ze nie chce chodzic i tyle
nic sie nie dowiem..
ale jak ide po niego to ma zawsze usmiech

bawi sie albo ladnie siedzi przy stole...
choc nie zawsze...
megi tu dziecko musi chodzic
jest obowiazek 3 latkow
tak jak ze szkola

madziarena duza imprezke robisz??
a torcika nasze ciacho ci piecze?
ide pomyc podlogi
poki nikogo nie ma
on taki uparty szkoda gadac...

mowi ze nie chce chodzic i tyle
nic sie nie dowiem..
ale jak ide po niego to ma zawsze usmiech

bawi sie albo ladnie siedzi przy stole...
choc nie zawsze...
megi tu dziecko musi chodzic
jest obowiazek 3 latkow
tak jak ze szkola

madziarena duza imprezke robisz??
a torcika nasze ciacho ci piecze?

ide pomyc podlogi
poki nikogo nie ma

reklama
C
ciasteczko
Gość
to madzia widac ze on taki skryty i nic nie wydebisz, moze twoj M by cos od niego wyciagnal,
chociaz ja pamietam jak mloda miala 4 lata to jak uslyszala slowo przedszkole to wyla strasznie nie chciala chodzic wiec sobie darowalismy
ale przez caly rok az do 5 lat jej mowilam ze bedzie chodzic, przygotowywalam ja, odliczalismy czas do wrzesnia i efekt taki ze troche sie bala ale nigdy mi nie plakala, byla wrecz zachwycona
chociaz ja pamietam jak mloda miala 4 lata to jak uslyszala slowo przedszkole to wyla strasznie nie chciala chodzic wiec sobie darowalismy
ale przez caly rok az do 5 lat jej mowilam ze bedzie chodzic, przygotowywalam ja, odliczalismy czas do wrzesnia i efekt taki ze troche sie bala ale nigdy mi nie plakala, byla wrecz zachwycona
Podziel się: