reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
myslalam nawet nad tym zebysmy sobie kupili pod choinke koldre 220 ale wszystkie posciel mam na 160 wiec nie ma sensu:( lepiej chyba dokupic jeszcze 1 koldre bo we 4 sie nie zmiescimy;p

dobry...
jejku jak mi sie dzis wstac nie chcialo :sorry2:

edit:
pytacie co z Marcelkiem...
wiec ma nasilone bakterie jakies w gardle... mamy je wszyscy te bakterie ale marcelke ma ich w nadmiarze z tad prawdopodobnie te infekcje czeste... znowu dostal antybiotyk. Mamy tez isc na krew 160zl sprawdzic czy nie jest na cos dodatkowo uczulony bo to tez moze wplywac na rozwijanie sie tych bakteri... No i istnieje ryzyko ze jak sie teraz je wyleczy to istnieje ryzyko ze znowu wroca w nadmiarze... masakra!!!!

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny ale pogoda ja chce odwilzy
larvunia czyli wychodowali jakiegos bakcyla z wymazu ale to jak wiedza co to jest to w koncu dali antybiotyk taki jaki powinien byc a nie w ciemno
nie martw sie na zapas dawaj mlodemu do picia actimele tylko nie wiem czy nie zamaly albo jakies priobiotyki dobrze wplywaja na flore bakteryjna
bedzie dobrze moze wkoncu nie bedzie chorowal
mloda tak miala ze przez 3 miesiace co miesiac antybiotyk bo ciagle cos z gardlem
i bylam u innej doktor i przepisala antybioty z innej serii i jak reka odjal od 4 lat cisza

Ostatnio edytowane przez moderatora:
my w domu
mlody znowu nie zjadl obiadu
frown.gif

sniadanie tez przyniosl spowrotem i teraz dopiero je ten chleb...
jak przyszlam wszystkie dzieci siedzialy na dywanie
a pani czytala tylko moj nie siedzial...lazil sobie w korytarzu..:wściekła/y::wściekła/y:

larvunia to nie dobrze
mam nadzieje ze bedzie ok po lekach...:tak::tak:

megi co tam u ciebie?? weny brak??

ide kawe machnac...

reklama
Witam i co ja bym dała za kawę, dopóki mały na cycu to sobie mogę pomarzyć, a mąż chce mi ekspres kupić i co ja w nim parzyć mam jak nie mogę kawy :(

Do góry