reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Bry:) kroma- świetne dzieciaczki:) a ja dzisiaj zrobiłam już prawie wszystkie świąteczne zakupy:p i upięklam biszkopt a jutro zrobię tort jakiegos dla Agatki- siostry mojego, bo jutro ma urodziny

reklama
ania ty nie zartuj, ze juz masz zakupy zrobione:szok:
ja jestem w lesie oprocz 4 puszek maku nie mam nic, doslownie
jedynie co zrobilam to pomylam okna we wtorek zeby sie odstresowac przed egzaminem:-D
bylismy dzisiaj w tesco wieczorem i patrze a tam ludzi masa i se mysle co oni powariowali do swiat jeszcze 2 tyg

no wiadomo przed jest szal jakby nie wiem ile potrzeba bylo tego jedzenia, my nigdy duzo nie robimy nieraz jest tak ze juz w drugi dzien swiat wszystko zjedzone:-D
najwiecej chyba jest ciasta

Dzien dobry..:-):-)
wpadam na chwile
zupka pomidorowa sie gotuje
jak sie zrobi to jade do sklepu

Pr szybka jestes z tymi zakupami hehe:tak::tak:
ja wszystko na ostatnia chwile zawsze zostawiam...

dzis w przedsz jada na teatrzyk :tak::tak:

uciekam milego dnia...

madzia u mnie tez juz zupa sie gotuje zebym pozniej miala wolne bo musze tu i tam isc,
musze sobie jakies porzadne buty zimowe kupic, moje takie co mam 3 lata okazalo sie ze juz material przepuszcza wilgosc i mam mokre w nich wiecznie:wściekła/y:
a wczoraj zalozylam zamszowe bo nie mialam jakich i przemokly mi:-(

ciacho ja tez mam kozaki zamszowe:wściekła/y::wściekła/y:
i przemokly i wiecznie nogi mokre...
czekam na przeceny i jakies zakupie wtedy...:tak::tak:

lece.....:tak::tak:

reklama
Odwaliłam dzis przypał na maxa!
8 rano ja jeszcze w wyrku nie spie ale oczy mi sie nie chcialy otworzyc. slysze ze julka buszuje juz a M siedzi przed kompem....
tak leze i leze az w pewnym momencie wykrzyknelam!!!
MAREK ORTOPEDA!!!!!
zapomnialam ze na dzis mialam z Julka do ortopedy!
ja sru do lazienki myje wlosy i susze szybko M wzial ubral Julke i siebie szybko do spzitala i bylismy tam o 8:40.
lekjarz do 9 jest ale juz wyszedl. M powiedzial ze maly problem z autem byl dlatego sie spoznilismy.
lekarz przyszedl i zobaczyl bioderka Julki....
stwierdzil ze lekka rotacja jest i ze zauwaza wiotkosc stawow wiec pytal czy ma trudnosci z chodzeniem.
ja mowie ze nie... zaczela chodzic jak miala 10.5 miesiaca i tak do dzis sobie radzi. wiec kazal postawic mloda tylem do siebie chwycila ja za noge cos tam zrobil i stwierdzil ze slicznie sobie radzi z chodzeniem ale zeby na stawy skokowe i kolanowe zwracac uwage by nie schodzily sie do srodka.

Mam nadzieje ze tylko nas nastraszyl i ze nic takiego nie bedzie mialo miejsca. przerazilam sie wiotkoscia stawow bo moj brat ją ma ale on w stawach barkowych i musi tułac sie po ortopedach....

Do góry