reklama
C
ciasteczko
Gość
a zapowiadal sie taki lady dzien, nawet slonce wyszlo a teraz znowu chumury,
dafii dobra jestes, miejmy nadziej ze Julce sie to nie nasili i wszystko bedzie ok
dafii dobra jestes, miejmy nadziej ze Julce sie to nie nasili i wszystko bedzie ok
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
Cześć wszystkim
kroma śliczne masz dzieciaczki
kroma śliczne masz dzieciaczki
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
a ja z ranca zanioslam sisuki do badania, potem do bankomatu i kupilam staremu prezent pod choinke;p jak wrocilysmy to zrobilam cos na ksztalt tortu ;p teraz mloda oglada bajki a ja mam chwile wolnego;] potem cos wciagniemy i idziemy do Agatki pewnie do wieczora tam posiedzimy bo mloda znow nie bedzie chciala wracac...
C
ciasteczko
Gość
ania to juz pracowity dzien mialas:-)
a ja kupilam sobie kozaki na koturnie, coprawda eko skorka ale podobaly mi sie i do tego granatowe
dzisiaj je wybrobuje
a ja kupilam sobie kozaki na koturnie, coprawda eko skorka ale podobaly mi sie i do tego granatowe

kroma
Fanka BB :)
C
ciasteczko
Gość
daffi a za czym tak chodzilas? bo mi chyba cos umknelo
z mloda nieraz isc po zakupy to mozna kota dostac, przejdzie kawalek i juz ja nogi bola i juz jej sie niechce

z mloda nieraz isc po zakupy to mozna kota dostac, przejdzie kawalek i juz ja nogi bola i juz jej sie niechce
reklama
nie umknelo bo nie zdazylam napisac..
brat wpadl i kazal sdzybko sie ubeirac bo do gw jedziemy.
po panele by w kuchni jutro tata polozyl i farbe do pomalowania lazienki.jeszcze kiedys musze sie zebrac i kupic takie gumoleony na przedpokoj i lazienke i juz bedzie si
brat wpadl i kazal sdzybko sie ubeirac bo do gw jedziemy.
po panele by w kuchni jutro tata polozyl i farbe do pomalowania lazienki.jeszcze kiedys musze sie zebrac i kupic takie gumoleony na przedpokoj i lazienke i juz bedzie si
Podziel się: