reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
a zapowiadal sie taki lady dzien, nawet slonce wyszlo a teraz znowu chumury,
dafii dobra jestes, miejmy nadziej ze Julce sie to nie nasili i wszystko bedzie ok

a ja z ranca zanioslam sisuki do badania, potem do bankomatu i kupilam staremu prezent pod choinke;p jak wrocilysmy to zrobilam cos na ksztalt tortu ;p teraz mloda oglada bajki a ja mam chwile wolnego;] potem cos wciagniemy i idziemy do Agatki pewnie do wieczora tam posiedzimy bo mloda znow nie bedzie chciala wracac...

ania to juz pracowity dzien mialas:-)
a ja kupilam sobie kozaki na koturnie, coprawda eko skorka ale podobaly mi sie i do tego granatowe :-D dzisiaj je wybrobuje

witam, ja to nawet nie wiem jak zrobię te zakupy, chyba mąż wszystko kupi. Moje małe zwierze ciągle na cycu i szczerze to mi się nie chce jeździć po sklepach, jakoś nie lubię robić zakupów, drażnią mnie te tłumy i kolejki.

Ostatnia edycja:
witam sie i ja.
zmeczona ze szok.
niedawno wrocilam z gorzowa... szok co sie nalazilam.. a julka w ogole nie wspolpracowala.....

daffi a za czym tak chodzilas? bo mi chyba cos umknelo:sorry:
z mloda nieraz isc po zakupy to mozna kota dostac, przejdzie kawalek i juz ja nogi bola i juz jej sie niechce

reklama
nie umknelo bo nie zdazylam napisac..
brat wpadl i kazal sdzybko sie ubeirac bo do gw jedziemy.
po panele by w kuchni jutro tata polozyl i farbe do pomalowania lazienki.jeszcze kiedys musze sie zebrac i kupic takie gumoleony na przedpokoj i lazienke i juz bedzie si:D

Do góry