reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Dzien dobry
u nas znowu pada
obiad mam juz prawie gotowy
wiec teraz siedze i sie obijam...

Kaska gratuluje zakupu...

megi to fajnie ze z rodzinka swieta spedzicie...
oj widze cos dlugo wczoraj na kompie posiedzialas hehe...

a gdzie ciacho ??

milego dnia !!!:tak::tak:

Mlody poszedł spać, to trochę czasu dla siebie mam. Na rosół teraz nastawiłam.

Zrobiłam sobie sama henne na brwi, nawet dość wyszła, bałam się że gorzej bo pierwszy raz w domu robiłam.
Jak młody wstanie to do kupca i panoramy pojedziemy, bo m sobie chce sweter kupić i może ja też coś sobie wypatrze. Szukam spodnicy typu bombka,ale nigdzie nie mogę takiej jak chce znaleźć. Wogóle trzeba za prezentami się rozglądnąć.

hej
madzia nas w domu nie ma, jetesmy u moich rodzicow
ale wieczorem wracamy, musze szate aniola dokonczyc i skrzdla bo mloda ma jutro probe jaselek

nie ma to jak w domu:-)
zarobie sobie dzisiaj ciasto na pierniczki i moze jutro bede piec a moze dzisiaj...
stroj aniola mloda ma tylko musz go ladnie obszyc na dole i gitara:-D:-D

reklama
a juz mi przeszlo.. szkoda nerwow na ... nie dokoncze :sorry2:

poprostu chrzestna Marcelka juz enty raz przeklada przyjazd do Marcelka. Na urodzinach nie byla i co weekend sie umawia i nie przyjezdza juz mnie szlag dzis trafil... Ja sie przygotowuje, mlodemu mowie ze ciocia go odwiedzi a tu 5 min przed umowiona godzina dzwoni z bezsensownym kolejnym pretekstem...
juz mam ja w dooopie...:sorry2:

tylko szkoda mi malego... nastawiam sie a cioci nie ma... z reszta juz slowem o niej mu nie wspomne... Bije sie w piers za wobor felernej chrzestnej ;-(

Do góry