reklama
Dzien dobry
u nas znowu pada
obiad mam juz prawie gotowy
wiec teraz siedze i sie obijam...
Kaska gratuluje zakupu...
megi to fajnie ze z rodzinka swieta spedzicie...
oj widze cos dlugo wczoraj na kompie posiedzialas hehe...
a gdzie ciacho ??
milego dnia !!!

u nas znowu pada
obiad mam juz prawie gotowy
wiec teraz siedze i sie obijam...
Kaska gratuluje zakupu...
megi to fajnie ze z rodzinka swieta spedzicie...
oj widze cos dlugo wczoraj na kompie posiedzialas hehe...
a gdzie ciacho ??
milego dnia !!!

aneteczka
Fanka BB :)
Mlody poszedł spać, to trochę czasu dla siebie mam. Na rosół teraz nastawiłam.
Zrobiłam sobie sama henne na brwi, nawet dość wyszła, bałam się że gorzej bo pierwszy raz w domu robiłam.
Jak młody wstanie to do kupca i panoramy pojedziemy, bo m sobie chce sweter kupić i może ja też coś sobie wypatrze. Szukam spodnicy typu bombka,ale nigdzie nie mogę takiej jak chce znaleźć. Wogóle trzeba za prezentami się rozglądnąć.
Zrobiłam sobie sama henne na brwi, nawet dość wyszła, bałam się że gorzej bo pierwszy raz w domu robiłam.
Jak młody wstanie to do kupca i panoramy pojedziemy, bo m sobie chce sweter kupić i może ja też coś sobie wypatrze. Szukam spodnicy typu bombka,ale nigdzie nie mogę takiej jak chce znaleźć. Wogóle trzeba za prezentami się rozglądnąć.
C
ciasteczko
Gość
hej
madzia nas w domu nie ma, jetesmy u moich rodzicow
ale wieczorem wracamy, musze szate aniola dokonczyc i skrzdla bo mloda ma jutro probe jaselek
madzia nas w domu nie ma, jetesmy u moich rodzicow
ale wieczorem wracamy, musze szate aniola dokonczyc i skrzdla bo mloda ma jutro probe jaselek
Befatka1982
Entuzjast(k)a
Czesc kobity miłej niedzielki życze
C
ciasteczko
Gość
nie ma to jak w domu:-)
zarobie sobie dzisiaj ciasto na pierniczki i moze jutro bede piec a moze dzisiaj...
stroj aniola mloda ma tylko musz go ladnie obszyc na dole i gitara

zarobie sobie dzisiaj ciasto na pierniczki i moze jutro bede piec a moze dzisiaj...
stroj aniola mloda ma tylko musz go ladnie obszyc na dole i gitara

reklama
a juz mi przeszlo.. szkoda nerwow na ... nie dokoncze 
poprostu chrzestna Marcelka juz enty raz przeklada przyjazd do Marcelka. Na urodzinach nie byla i co weekend sie umawia i nie przyjezdza juz mnie szlag dzis trafil... Ja sie przygotowuje, mlodemu mowie ze ciocia go odwiedzi a tu 5 min przed umowiona godzina dzwoni z bezsensownym kolejnym pretekstem...
juz mam ja w dooopie...
tylko szkoda mi malego... nastawiam sie a cioci nie ma... z reszta juz slowem o niej mu nie wspomne... Bije sie w piers za wobor felernej chrzestnej ;-(

poprostu chrzestna Marcelka juz enty raz przeklada przyjazd do Marcelka. Na urodzinach nie byla i co weekend sie umawia i nie przyjezdza juz mnie szlag dzis trafil... Ja sie przygotowuje, mlodemu mowie ze ciocia go odwiedzi a tu 5 min przed umowiona godzina dzwoni z bezsensownym kolejnym pretekstem...
juz mam ja w dooopie...

tylko szkoda mi malego... nastawiam sie a cioci nie ma... z reszta juz slowem o niej mu nie wspomne... Bije sie w piers za wobor felernej chrzestnej ;-(
Podziel się: