reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

foty juz wstawila madziarena, mloda jak fajna:)
kurde mac znowu im jakies rury pekly i wody nie ma:wściekła/y::wściekła/y:
bede musiala zapitalac z wiaderkiem po wode:dry:

reklama
Witam i ja....
a ja jakos zablokowalam myszke na lapku i nie dziala :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
zawiesila sie co robic...:crazy:

niuska mam nadzieje ze bedzie ok,trzymaj sie kochana...

marzenka ty tez sie nie lam....

ciacho wy to sie macie hehe....

ide pyrki obrac..:tak::tak:

Cześć wam kobitki;-)
Nie zaglądałam przez weekend bo jakoś czasu nie było, albo to mój siedział albo młoda:-) czekam za znajomą bo miała na kawę wdepnąć....
larvunia to ci matka chrzestna żal Marcelka a ona to powinna się wstydzić taką przykrość dziecku wyrządzać tym bardziej że na nią czekał:no:
niuskaa, marzenka przykro mi że was coś trapi, życie czasem daje cholernie w kość:-(
Ja już niedługo pomalutku będę pakować drobiazgi do kartonów i co nie używam na razie to do worków, tak żeby jak najmniej roboty było jak wrócimy od rodziców rodzice chyba do nas przyjadą żeby pomóc, na głowie mamy teraz transport ale po świętach w JW nikogo nie będzie więc nie wiem czy z jednostki się uda:sorry: zobaczymy jak tylko Zuzia zareaguje na nowe lokum:-)

oj widze kazda z nas cos trapi... a ida przeciez swieta...
tak na marginesie ja ucze sie radowac swietami dopiero od ok 4 lat... :sorry:

reklama
Do góry