reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hejka babolce:-)
Co do pokoju Zuzi jest bardzo zadowolona, bawi się w nim na okrągło:) Dzisiaj posiedzimy sobie sami jak w zeszłym roku zresztą, fajnie się mieszka na nowym więc ok nie marudzę że nigdzie nie idziemy:) W niedzielę mam spotkanie, przychodzi do mnie małżeństwo z synkiem niespełna 2 letnim, którego od 3 stycznia mam pilnować, dorobię sobie i cieszę się choć obawa mała jest bo nie wiem jak zareaguje ten chłopczyk na bycie u mnie w domu ale Zuzia będzie miała z kim się pobawić....myślę że z tym pilnowaniem to na dłużej także praca mi się szykuje....

Marzenka gratuluję ustalenia daty ślubu:) cieszę się z wami:)

reklama
Dziewczyny Kochane!

Na Nowy Rok życzę WAM!:
ZDROWIA, bo to najważniejsze
Szczęscia, Powodzenia, Radości, MIŁOSCI!​

I ja również życzę Wam (i sobie;-))wszystkiego co najlepsze w nadchodzącym Nowym Roku, niech nam dzieci zdrowo rosną, mężowie niech nas kochają bezgranicznie, zdrowie i uśmiech na twarzy niech nas nigdy nie opuszcza, a nasze ciężaróweczki niech się pomyślnie rozpakują:-) I szampańskiej zabawy Sylwestrowej Wam życzę również!!!!!
U mnie Sylwester "z jedynką":sorry2:się zapowiada, no cóż:-D

Hej hej
Ania Pr -zaciskaj nogi chociaz do 12 -tej:D
My wychodzimy dzis do sąsiadów(teraz tylko z nazwy)Tez maja dziecko a ja mam dosc siedzenia w domu w Sylwka bo co roku ten sam scenariusz i sie wprosiłam :)
Dziewczynki Kochane duzo zdrówka,radosci ,spełnienia marzen i samych dobrych rzeczy w nadchodzącym Nowym Roku
HAPPY NEW YEAR

Uploaded with ImageShack.us

Szampana w bród,
wódeczki ciut,
kaca małego
i brzuszka pełnego,
zdartych zelówek,
wielu śpiewanych solówek,
porannej kawy
i wspaniałej Sylwestrowej zabawy.

My tez w domu z tv :-D:-D

megi to super ze dorobisz sobie troszke fajnie...
marzenka super ze macie juz date slubu :tak::tak: a kreacje juz masz??

uciekam bo mam troszke roboty...

reklama
moje panie wtym nowym 2011 roku zycze z kazdej z was wszytskiego co najlepsze no i przede wszystkim jak najmniej zmartwien:-);-)

my tez w domku,mieli wpasc znajomi ale raz gadaja ze tak za chwile ze nie a przed chwileczka dostalam sms ze jednak przyjada,a zanim by przyjechali to jeszcze nastepna godzina wiec juz nie ma sensu ,bo maja do nas 30km.i jeszcze by musieli wracac dzis
madzia niby kreacje mam ale jakosc zadowolona z niej nie jestem tak do konca i wciaz szukam czegos innego,
;-)

Do góry