reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Larvunia- ja tez u gina miałam zawysokie ciśnienie i kazał mi kupić cisnieniomierz i sobie kontrolować. Dafi- kurujcie sie. My tez w łóżku dziś musze w końcu wstać bo już mnie biodra bolą łaaa

reklama
pr ale juz marudzisz jak baba w ciazy normalnie :-D:-D:-D

madzia no my tez miesko jeszcze od sylwestra mielismy ;-) ale ziemniakow juz nam sie chcialo ile to obrac i ugotowac ;-) + bigosik od swiat jeszcze hehehe ;-)
Tak wogole co za impreza u Was? bo do urodzin widze dzieciaczkow jeszcze torhce zostalo ;-)

daffi ;-)

Witam Was i życzenia Noworoczne przesyłam!!
A tak przy okazji szukam pomocy, moja Lilka ma 3,5 miesiaca ostatnio doktorka zwróciła nam uwagę że niby córka słabiej głowkę podnosi i ze mamy zgłosic sie do neurologa. Kładę mała na brzuszek poczatkowo sie buntowała teraj jest juz lepiej , ale z podnoszeniem to o u niej różnie , raz niesie głowe wysoko przekreca w prawo i lewo a raz sie połozy i grucha albo zali sie ze musi tak lezec. Nie wiem czy to jest kwestia ćwiczeń i wzmocnienia miesni- jak tak to jakiego typu cwiczenia? czy kwestia leniuszkowania mojej córci albo jej sie chce albo nie, a może ma jeszcze czas i wszystko ma swoje tempo.

Witam Was i życzenia Noworoczne przesyłam!!
A tak przy okazji szukam pomocy, moja Lilka ma 3,5 miesiaca ostatnio doktorka zwróciła nam uwagę że niby córka słabiej głowkę podnosi i ze mamy zgłosic sie do neurologa. Kładę mała na brzuszek poczatkowo sie buntowała teraj jest juz lepiej , ale z podnoszeniem to o u niej różnie , raz niesie głowe wysoko przekreca w prawo i lewo a raz sie połozy i grucha albo zali sie ze musi tak lezec. Nie wiem czy to jest kwestia ćwiczeń i wzmocnienia miesni- jak tak to jakiego typu cwiczenia? czy kwestia leniuszkowania mojej córci albo jej sie chce albo nie, a może ma jeszcze czas i wszystko ma swoje tempo.

ja mysle ze jeszcze czas zachowac zimna krew. jak wiadomo dzieci nasze nie dorastaja ksiazkowo. jedne szybciej unosza glowke inne pozniej tak samo jak z trzymaniem przemdiotow w raczce, siadaniem raczkowaniem czy chodzeniem:)
jedne dzeci wczesniej drugie pozniej.

no witaj lavrunia ;) u nas tez miał być Leoś, ale jest Helenka :)
moz-screenshot.png

Ostatnia edycja:
reklama
Wpadlam tylko na moment i ide sprzatac po gosciach
larvunia robilismy urodzinki hani :tak::tak::tak:
wypadaja w czwartek ale tesciowa odjezdza w srode w nocy dlatego dzis robilismy
no i moja siostra dzis wpadla tzn.chrzestna hani...
a w czwartek tez robie ale dla dzieci..:tak:

oto nasz torcik..:-):-)

witam nowe mamuski !!:tak::tak:

Załączniki

• torcik_zmniejszacz-pl_708437.jpg
    torcik_zmniejszacz-pl_708437.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 34
  • tort_zmniejszacz-pl_69750.jpg
    tort_zmniejszacz-pl_69750.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 34
Do góry