przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
Larvunia- ja tez u gina miałam zawysokie ciśnienie i kazał mi kupić cisnieniomierz i sobie kontrolować. Dafi- kurujcie sie. My tez w łóżku dziś musze w końcu wstać bo już mnie biodra bolą łaaa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam Was i życzenia Noworoczne przesyłam!!
A tak przy okazji szukam pomocy, moja Lilka ma 3,5 miesiaca ostatnio doktorka zwróciła nam uwagę że niby córka słabiej głowkę podnosi i ze mamy zgłosic sie do neurologa. Kładę mała na brzuszek poczatkowo sie buntowała teraj jest juz lepiej , ale z podnoszeniem to o u niej różnie , raz niesie głowe wysoko przekreca w prawo i lewo a raz sie połozy i grucha albo zali sie ze musi tak lezec. Nie wiem czy to jest kwestia ćwiczeń i wzmocnienia miesni- jak tak to jakiego typu cwiczenia? czy kwestia leniuszkowania mojej córci albo jej sie chce albo nie, a może ma jeszcze czas i wszystko ma swoje tempo.