reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

witam z rana
ja pierdziu ale przyprozilo -8 stop, normalnie tylko w domu siedziec i do tego jeszcze wieje niedobra zima

reklama
bry, witam sie ze sniadankiem i kawusia ;-)
mlody w przedszkolu (dzis jakis od rana marudny i plakal jak go odprowadzilam), moj mezulo w pracy pewnie do wieczora... chyba prasowaniem sie zajme dzis :sorry:

dzien dobry:-):-)
ja sie powaznie zastanawiam nad dieta dukana,mam ksiazke i jestem pozytywnie zaskoczona przepisami:-)z kolezanka chcemy zaczac od marca.bedzie nam razniej:-):-)
powiedzcie mi co wy jecie w pierwszej fazie?
moglybyscie w dietach napisach wasze wszytskie przepisy,fajnie by bylo:-)
u nas nic ciekawego,dawid wciaz akcje robi,nawet do wc w nocy nie moge wyjsc bo juz sie budzi i mnie wola,
dzis tez miasto mnie czeka:blink:niechce mi sie ale musze jutro zreszta tez:happy2:

larvunia to ile ty masz tego prasowania?
ja to mam wiecznie naczynia do zmywania i mnie trafia ale coz:-D
heheheh, ja ostatnio prasuje po 5 bluzek iwymiekam, albo ktos zadzwoni i juz nie wracam do prasowania, albo szukam byle pretekstu zeby tylko nie prasowac, ale z racji tego ze dzis sama do ok 14.00 siedze wiec COS robic musze :sorry2: no wiec mam plan wypraswac juz wsio co mam, choc i tak kolejne pranie musze wstawic bo sie nazbieralo :sorry2:

o widze ze dieta zatacza szersze kregi hehe no ja sie za nia raczej nie wezme
marzenka a mlody moze boi sie ciemnosci ze tak sie wybudza?

larvunia wazne ze masz zapala a mi sie dzisiaj nie chce na dwor isc ale musze
odprowadzic mloda i podanie do szkoly zaniesc

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ciacho zapal zerowy hehehe, ale plan mam ;-)
noooo ale zanim wziasc sie w garsc to siedze przed lapkiem co nie hehehe

marzenko hello ;-)

gdzie reszta dziewuszek?? hheee? WSTAWAC :-D

i najwazniejsze ze jest plan a czy cos z niego wyjdzie to juz inna bajka:-D

reszta pewnie siedzi gdzies w pieleszach jeszcze:-D

ciasteczko a czemu sie za nia nie wezmiesz?zreszta zczego ty chcesz schudnac:-)
no jesli chodzi o daw to on nie tylko w nocy tak robi,nawet wdzien tak samo no mowie nawet do wc musi isc ze mna a jak go nie wpuszcze albo wygonie bo rusza czego mu nie wolno to stoi pod drzwiami i wrzeszczy!!!!
niewiem tak sobie mysle ze on przezywa to ze jak ja wychodzilam do pracy to go zostawiallam z babcia,czasem sie obracal a mnie juz nie bylo i moze dlatego tak teraz reaguje bo mysli ze mu uciekne:zawstydzona/y:czasem normalnie wychodzilam dawal buzi robil papa a czasem to musialam uciekac i moze teraz sa tego skutki:zawstydzona/y:

reklama
a bo dla mnie to restrykcyjna dieta, poza tym nigdy nie stosowalam zadnej diety, co najwyzej duzo mniej jadlam i zmienialam nawyki zywieniowe tzn. wiecej warzyw ale zostalo mi niejedzenie ziemniakow, a obiady tez prawie na sucho czasem zupe zjem:sorry:
diety sa dobre na chwile a co potem, wiadomo ze predzej czy pozniej jak sobie czlowiek pozwoli to i kg przybeda

marzenka nie doradze nie mialam tak a moze mu powiedz ze nigdzie nie idziesz ze moze poczekac grzecznie pod toaleta i moze pukac a ty mu bedziesz odpukiwac
nie wiem co poradzic

Do góry