reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
zanioslam juz podanie :tak:
ja tez mam 160cm ale wzrost mi sie moj podoba:-) a waze 65 wiec o 5 zaduzo
i nosze rozmiar 42 :dry:a pomyslec ze kiedysc nosialam 36

larvunia- a dobrze ,lody sobie lezy i walcze z Amelka zeby sniadanie zjadla
marzenka ja trez powinnam jeszcze z 15 schudnac no conajmniej 10 bo teaz jest 80;/ na 72 wzrostu

pr nie zmuszaj, zglodnieje sama przyjdzie, bylebys slodyczy miedzy posilkami nie dawala ani innych przekasek ;-)

ciacho ja chyba mam mielone, nie wiem , puki co mam wyciagniete meiso z zamrazalnika :sorry2: Ale jak mi moj napisze esa ze wraca wieczorem to nie wiem czy wogole cos bede robic, mlody w przedszkolu je wiec dla samej siebie mi si eniechce... a mlody jak zglodnieje to kanapke dam w reke, nie wiem jeszcze :sorry2:

oo ogorkowa moze byc chyba tez zrobie tylko musze ogorki nabyc, no i jakies miecho dla mojego
zrobie
a ja wlasnie zazeram surowke, mniam

czesc kobity !!!
ja wrocilam ze sklepu zakupy spozywcze trzeba bylo zrobic..
przy okazji w sklepie spotkalam szymcia robili zakupy z pania :tak::-D
ja wzrostu mam 168 cm a waga az 61 kg....:szok: a rok temu o tej porze mialam 55 kg masakra jak tu przytylam :wściekła/y::wściekła/y:

future pogodz sie z menem :tak::-)nie badz taka....

ciacho u mnie dzis szybki obiad nuggetsy i kartofelki :tak:a na jutro kupilam pyzy na pare i beda ze sosikiem :-)

reklama
madzia to ty masz bardzo dobra wage, to chyba nosisz rozmiar 38 nie wiekszy i mieszkasz teraz nizej niz wczesniej wiec brak pieterek robi swoje
a ja musialbym wazycz 57kg i byloby idealnie ale pomarzyc dobra rzecz hehe
ja odprowadze mloda do przedszkola i tez smigam po zakupy bo wszyscy wracaja dzisiaj kolo 17 do domu wiec
bede miec czas na wsio

Do góry