reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Hejka, mamo ale nasmarałyście:szok: poczytałam po łepkach:-D
Nam dziś dzień zleciał, wyszłyśmy z Zuzią na miasto ok 11 a wróciłyśmy o 14.30 byłam też w między czasie odwiedzić starszą panią bo dziś rano do mnie dzwoniła prosząc o spotkanie, chyba samotnie się czuje...umiliłam jej czas:tak:Pochodziłam potem po sklepach, zaszłam do lumpka i dostałam na siebie nówki spodnie jeans typu rurki za 32zł ale fajowe:tak: jeszcze wchodząc do księgarni córa mnie na baję namówiła ale co tam niech ma:-) Wróciłam do domu usmażyłam frytki i pojadłyśmy a później jeszcze placek z kaszki manny zrobiłam z herbatnikami naszło mnie:-p no i praktycznie nie wiem kiedy dzionek minął hehe....jeszcze 10 dni i mężu wróci z poligonu:-)
Mycha hallo??? nadal jesteś u rodziców:confused:
Daffi fajnie że wyniki Julki dobre...ufff;-)

dobranoc

szymcio spi juz od 30 minut wiec luzik..
ide ogladac m jak m...:tak:

Marzenka ja juz mam kase z pitow na koncie rowne 2 tzg minely :tak:

future ale wy jestescie wytrzmali heh..pogodz si z nim..:tak::-)
fajnie ze mamuska juz zakupy robi :-):-)

megi fajnie ze dzionek jakos zlecial

dobrej nocy...:tak::tak:

a ja ostatnio szukałam moich rurek i amba Fatima je wcięła, nigdzie ich nie ma. A takie fajne były.

kurcze byla u mnie znajoma obalilysmy likierek walentynkowy i we lbie mi sie huja o matko !! ide do wyra molestowac meza :-D:-D:tak:

future ciesze sie :tak::tak:

kroma jakie rureczki ?? :confused:

gut bay :-):-)

dzien dobry:-)wyjatkowo ja dzis pierwsza:-):-)spac juz nie moge:-):-)
dawid jeszcze spi wiec ja korzystam z kompa poki moge:-):-)
madzia super ze kaska juz jest,mam nadzieje ze mi tez tak szybko przyjdzie,bardzo bym sie cieszyla bo splukalam sie na maksa przez ten slub:eek::eek::eek::eek::eek:no to pieknie ci szumialo w glowce po tym likierze:-):-)

megi rurki za 32 zl hmm to drogo i niedrogo zalezy dla kogo:-Dja jak pracowalam w lumpie to nawet za 3zl moglabys dostac takie nowki:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

mezus obiecal mi nowe adidaski jakies dobrej firmy:-D:-D:-D:-D:-D:-Dael sie ciesze:-D:-D
pr moj juz zasnal o 19-20:-)i wieczor tylko dla nas az milo:-):-)specjalnie go przetrzymalam nie spal caly dzien i jeszcze na dodatek chcial spac w swoim lozku:szok::szok::szok::szok::szok:
daffi ciesze sie ze wyniki ok;-)
beti a co ty tak zamilklas?

u mnie juz pranko sie pierze:-D:-D:-D:-D
wstawac spiochy:-D

reklama
Witam się i ja :)
Od rana z problemem ... Marcin ma dzisiaj urodziny a ja jeszcze nic nie mam dla niego ... gniję w pracy, spać mi się chce a pomysłu na prezent ZERO ... kurczę no ... coś szybkiego bym musiała upiec ... co polecacie ???

Do góry