reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

sciany mam koloru zoltego taki bananowy bylo tak napisane na farbie, meble mam ciemny braz ale taki cieply, a kafelki mam takie drobniutkie kolor cos jak ciemna wisnia, wszystko ladnie sie kompnuje ale jasno nie jest
szukalismy kafelek w kolorze ciemnego różu albo cos w ten desen byly nawet super pomaranczowe ale za duze byly

reklama
wg mnie tez ladnie ale sciana laczaca z wc to kafle sa prawie na polowie sciany i to sie tak rzuca w oczy no ale przynajmniej da sie to umyc, musze poszukac moze mam jakies zdjecie
ja w zyciu na solarce nie byla:sorry:

ciacho pokaz foteczke,musi byc ladnie :tak::tak:
ja w mczu tez mialam takie malutkie kafelki w kuchni :tak:ladnie sie one prezentuja
a tutaj nie szalejemy z remontami bo jak nie nasze to szkoda kasy pakowac jak tak za 3-4 lata planuje zmienic to mieszkanko :tak:takze tylko bylo malowanie i podlogi nowe kladlismy i wsio :-):-)

o solarium uwielbiam ale dluuugo nie bylam :no::no:musze jakies sobie tu upatrzyc i sie wybrac na wiosne jakos :tak:
jak bylam tu latem to za seans 20 minut placilam 5 euro ale jakos slabo opalalo...

witam się i ja zmęczona jak cholerka, nie spałam od 3, a to z powodu mojego najmniejszego. Katar złapał od młodej i wył jak syrena nad ranem. Teraz tylko kicha i nie chce cyca za bardzo, dałam mu herbatkę i chyba muszę sobie mleko ściągnąć.

Ja nie byłam na solarium chyba z 3 lata. Odkąd zaszłam po raz pierwszy. I nie wiem czy się wybiorę. Chyba mi się nie uda, bo karmię, a zaraz się ciepło zrobi i będę się opalać naturalnie.

A rurki- to spodnie heh.

A kuchnię to ja mam nie swoją, wszystko moje, oprócz kuchni i łazienki, oczywiście wyposażenia, tylko mamy swoją zmywarkę i to jeszcze nie tutaj, bo nie weszła, tu jest taka mała dla singli. Ja jak się wybuduję dopiero będę kompletować łazienkę i kuchnię, resztę mam więc nie będzie tak źle.

mam tylko takie w trakcie remontu :sorry:a nie chce mi sie szukac aparatu

a mi szkoda skory na solarium, ja mam przebarwienia na twarzy i jak sie opale to je bardzo widac no ja je widze i mnie straznie wnerwiaja, musze smarowac twarz filtrem a latem to te miejsca smaruje filtrem spf 60

future- tylko nie rozszalej się i nie urodź, a tak poważnie to miłej zabawy życzę, ja się uczyłam i cholera wszystko zapomniałam ze stresu, jak się prze i jak oddycha. Aż mnie opierniczały.

Ciasteczko- fajne meble :)

reklama
Future milej nauki :tak::tak:
hej kroma moze uda ci sie w dzien troszke odespac :baffled:
ciacho wyglada dobrze :tak::tak:fajne mebelki i kolorek sciany :-):-)

Do góry