reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

tak ciacho :tak:
moj wyjezdza w niedziele ok 12.00 i wraca we wtorek po poludniu... :-(
wiec co ja bede sama w domu robic :sorry2: z reszta tam obiadki bede miala pod nosek zrobione hehehe, mlody bedzie mial dziadkow pod reka ;-) nie bedzie zle...
gorzej z braciszkiem, bo mieszka jeszcze u rodzicow i kurde bedzie mial przydzial spania na ziemi :-D bo rodzice tylko dwa pokoiki maja :-D

reklama
akurat w poniedzialek jestem sama w domu od 7:30 do 12:30 wiec spokojnie mozesz zawitac z mlodym, a bo pozniej to juz jestem niedostepna

ciasteczko nigdy nie robiłam:zawstydzona/y: kiedyś tylko pomagałam mamie, ja to taki antytalent jestem a w serniku zawsze przerażało mnie mielenie sera:-p

zmykam po zakupy;-)

reklama
Do góry