reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Ciacho dzięki za podtrzymanie na duchu, ale widzę ze tutaj to co drugą by trzeba było pocieszać bo nie tylko Ja mam nerwy i dosyć tej pogody ;-) marzenka a no tak się złożyło że jesteśmy z megi prawie w tym samym tygodniu ciąży hihi widocznie nasze chłopy podobnie myślą czy co ... :-D kroma nie obraź się, ale jak czytałam o tym jak Cię dzisiaj Twoje dzieciątko obudziło w jaki sposób to normalnie brzuch Mnie ze śmiechu zaczął boleć bo jak to opisywałaś to śmiesznie to brzmiało chociaż nie mówię że Ja bym się nie przestraszyła jakby dziecko nade Mną stało jak "kat" ;-):-D
megi a Ciebie trzymam za słowo że Nas odwiedzisz, Ja póki co nie wynurzam się z domu bo nerwicy dostanę na dworze bo najdrobniejszy szczegół Mnie denerwuje a jak wyjdę na dwór to nie ręczę za siebie przez ten śnieg i w ogóle .... Może po niedzieli Moje nerwy jakoś opanuje ale teraz póki co nie da rady, ale Tobie nic nie zrobię jak przyjdziesz ;-)

reklama
mycha- ty to masz jeszcze dodatkowo burzę hormonów. A nie obraziłam się, ja się też później z tego śmiałam, a ja zawsze używam takich mocnych sformułowań, mąż mi mówi, żebym się nie zdziwiła jak moja mała zacznie niedługo brzydko mówić, muszę panować nad swoim językiem.

Hej. Troche mnie tu nie bylo... ale Marta choruje i nie wiem co jej do konca jest. Ma juz 2 antybiotyk i narazie poprawa jest taka ze katar zniknal ale kaszel zostal i w oskrzelech jej tam ciagle chrupocze.. w poniedzialek ide na kolejna wizyte zobaczymy co mi powie i czy jest jakas poprawa.

A wczoraj zauwazylam kolejnego zabka u Marty, tak wiec ma juz 2 dolne jedynki i u gory ma 2 dwojki.

Przeczytalam troche co napisalyscie, i widzialam temat buntu dzieci. Moja na szczescie az taka butowniczka nie jest, ale potrafi zaniesc sie placzem jak czegos jej nie pozwole ale szybko jej to mija i przychodzi sie do mnie przytulic :) mam tylko z nia taki problem ze wszedzie jej pelno, podobnie do Julki Daffi moja tez na stol wchodzi oraz na taka szafke co jest kolo lozka, wszystko sciaga z polek z szuflady wyciaga moja bielizne i majtki zaklada sobie na szyje albo proboje mi zalozyc :) .. I w dzien juz nie ma drzemki, ale za to spi od 20-21 do 9-10...

Siema z rana :-)
Ja jak zwykle w pizamie jeszcze.Kurde chyba sie starzeje nie mogłam dzis spac .Fakt ze mam jeden problem który mnie nurtuje ale nigdy mi nic nie przeszkadzało zeby wyspac swoja 8godzinna norme.No nic bede jak lunatyk najwyzej
Marzenka -kurcze to juz jutro:-):-)Nie moge doczekac sie fotek
Chyba wszystkie troche przezywamy Twój ślub :-)
Mycha -Tj pisze Kroma burza hormonów robi swoje .Ja dopóki pracowałam było oki ale jak byłam w 6,5miesiacu i musiałam siedziec w domu byłam jak tyran wszystkiego sie czepiałam gdyby nie dziecko to by mnie chyba chłop z domu wywalił:-p
Kroma ale sie usmiałam:-D:-DMoja mała mnie teraz tak fajnie budzi -mówi dzieńdoply mamik, a dzis to mnie zabiła normalnie -śpij mamik ,kaya tylko siusiu.
A jeśli moge Ci poradzic to kup krople Olbas dla twojego małego to chyba olbas baby - nalej kilka kropli na pieluszke i powies na łózeczku smyka .Śmierdzą jak cholera ale udrazniaja nosek i dzieki temu moja mała przespała dzis cała noc mimo iz wczoraj wieczorem dostała mega katar.Normalnie konczyło by sie to nieprzespana nocą

Kurcze i zapomniałam co komu mam napisac grrr bo mnie mój mały szogun z równowagi wyprowadza .Od kąd tata na chorobowym to taka gadzina rozpuszczona ze szok.Jak jestesmy same to chodzi jak w zegarku a jak tylko tatus na horyzoncie to sie zaczyna:angry::angry::angry:
Buziaki dla wszystkich i sorry ze nie odpisałam wszystkim ale mój czas na kompa własnie sie skonczył grrr
Miłego dnia

Ostatnia edycja:
future mozesz np. dodac zdjecia na fotosiku ludz gdzie indziej, skopiowac kod przeznoaczony na forum i wkleic go do swojej galerii i wsio zrobione
befatka hehe to ci maly czort, no tatusiowe kochaja swoje coreczki wiec
teraz nie masz chwili spokoju;-):-D

niuskaa- niech mała zdrowiej, szkoda jej, że musi brać ciągle antybiotyki, taka pogoda, że wszyscy teraz chorują. A moja mała też wyciąga z szafy i już jej pochowałam na górę, to teraz buty wyciąga i zakłada.
Befatka- śmieszna ta twoja mała, dzieciaki nam pospać nie dadzą,

moja jest u babki i zaraz wraca, jakoś mi się nudzi bez niej.

Pr- grzeczniutki ten twój mały, całą noc, słodziak, też bym tak chciała :)

reklama
dzięki laski, ale wyście mi tam nasmarowały w galerii, wcale nic nie mam przeciwko. Tylko w piórka obrosłam :)

Do góry