Mycha:)
Mama Wojtusia i Jasia :)
Ciacho dzięki za podtrzymanie na duchu, ale widzę ze tutaj to co drugą by trzeba było pocieszać bo nie tylko Ja mam nerwy i dosyć tej pogody ;-) marzenka a no tak się złożyło że jesteśmy z megi prawie w tym samym tygodniu ciąży hihi widocznie nasze chłopy podobnie myślą czy co ...
kroma nie obraź się, ale jak czytałam o tym jak Cię dzisiaj Twoje dzieciątko obudziło w jaki sposób to normalnie brzuch Mnie ze śmiechu zaczął boleć bo jak to opisywałaś to śmiesznie to brzmiało chociaż nie mówię że Ja bym się nie przestraszyła jakby dziecko nade Mną stało jak "kat" ;-)
megi a Ciebie trzymam za słowo że Nas odwiedzisz, Ja póki co nie wynurzam się z domu bo nerwicy dostanę na dworze bo najdrobniejszy szczegół Mnie denerwuje a jak wyjdę na dwór to nie ręczę za siebie przez ten śnieg i w ogóle .... Może po niedzieli Moje nerwy jakoś opanuje ale teraz póki co nie da rady, ale Tobie nic nie zrobię jak przyjdziesz ;-)

megi a Ciebie trzymam za słowo że Nas odwiedzisz, Ja póki co nie wynurzam się z domu bo nerwicy dostanę na dworze bo najdrobniejszy szczegół Mnie denerwuje a jak wyjdę na dwór to nie ręczę za siebie przez ten śnieg i w ogóle .... Może po niedzieli Moje nerwy jakoś opanuje ale teraz póki co nie da rady, ale Tobie nic nie zrobię jak przyjdziesz ;-)