reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
zapomniałam z tego wszystkiego, że u nas cały dzień wody nie było i w końcu jest, jak ja się cieszę,, bo syfilizm opanował mój dom, muszę podłogi umyć i gary. Spadam miłych pogaduszek.

W końcu dotarłam do domu, czas mi zleciał....Zuzinka usnęła:-)
Beti dzięki raz jeszcze za pyszną herbatkę:*
Mycha no mam nadzieję że mi nic nie zrobisz:-D wdepnę któregoś dnia może zaskoczę cię;-)

Future ja wrzucam foty żabą ImageShack® - Online Photo and Video Hosting tez niem zadnego fotosika itd jest łatwe powinnas dac rade

Klikasz browse wyszukujesz odpowiednią fote i klikasz przeslij teraz a pózniej to juz tylko kopiujesz kod obraska i wrzucasz do posta

Kroma moja ładnie śpi od kąd skonczyła 1,5 miecha przesypia całe noce ,zasypia po 21 i wstaje ok 9 :)
Ale nadrabia w dzien istny zakapior chwili spokoju nie mam .

Ja na obad ma dzis rosół w ramach diety :pa na drugie jeszcze nie wiem bo przeciąg w lodówce i trzeba na zakupy jechac :)
A i upiekłam mafiny kryzysowe hehehe z resztek domowych z jabłkami i cynamonem -zjadliwe

Do pózniej jak sie uda

Ostatnia edycja:
Befatka- to fajnie masz, chociaż z tym snem, bo moja lalunia, zasypia między 20 a 21-szą a wstaje koło 7, dzisiaj wstała o 6-tej, teraz przesypia całą noc, ale jeszcze nie dawno budziła się z dwa razy. Mały jak zawieje, raz śpi z 5 godzin i się raz na cyca budzi, a czasem to co 2 godziny. Poza tym moja też łobuzuje w dzień. Dzisiaj wróciła od babki i jeszcze bardziej szalała, a już myślałam, że wróci spokojna:)

a mnie nogi bolą, drętwieją, żylaki mi w kość dają, muszę koniecznie je usunąć.

kroma a spi Ci w dzien ze juz o 7 wstaje??
befatka smacznego :)

...a ja zaraz ide na chwilke doslownie na zebranie, bo mamy w piwnicy dzis ;/ Jejku jak mi sie niechce! Mlodego musze zebrac ze soba bo samego nei zostawie przeciez ;/

reklama
Do góry