Haha je tez wiem co Larvunia bedzie miała-DZIECKO

Pewnie Ćipcie tak jak chciała
Hej
Annes brava dla Zosi ,ale ten czas leci.Buziaki dla Was
Megi -a tez 3mam kciuki za Pawełka
Pr-dzielny Jasio.Widziałam foty równie urodziwy jak siostrzyczka
Co do antykoncepcji to ja jestem na plastrach EVRA obecnie jestem bardzo zadowolona nie licząc względów estetycznych.Przyklejam najczesciej na plecach bo pod brzegi plasta właża mi kłaczki z ubran i obleśnie to wyglada.
Zastrzyki brałam 9mcy czyli załapałam sie na 3 zastrzyki -Mnie totalnie one
nie pasuja
ciągle chciało mi sie jesc ,miałam pryszcze na buzi ,straszne wahania nastrojów jakas deprecha mnie łapała.No i zalezało od pielegniarki która dawała zastrzyk była 1taka starsza babka po jej zatrzyku tydzien na dupe nie mogłam usiasć ani z łozka wstac bo to domięsniowe a przy mojej rwie kulszowej zdychałam. A i po pierwszym zastzryku krwawilam tak jak przy okresie , równe 4 tyg.biegałam z podpachą

pózniej nie miałam wcale przez czas ich brania czyli 8mies .I bardzo długo po ich odstawieniu nie mogłam dojsc do siebie.
Brałam jeszcze tabsy róznego rodzaju ale w miare normalnie funkcjonowałam po dianie 35 ale to bardziej tabsy na cere niz anty
A ja chyba musze przejsc na jakas diete bo mam taka zgage od kilku miesiecy ze nie ma dnia w którym nie brałam Rennie czasem biore po 5 dziennie bo nie wyrabiam prawie jak w ciazy grrr
Ide spac buziaki dla Wszystkich