reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

lavrunia wiesz, że mocny ból pleców to może zacząć się akcja, uważaj ja z taką leżałam co w 35 tyg. miała ból pleców i nie mogła spać, a na drugi urodziła. Odpoczywaj i dobrych snów.
megi- może burzę wyczuły, powyły i poszły spać, przynajmniej mój wyjec.

dobranoc

reklama
zasnęła
u nas leje, ale burzy nie ma ;)
nie burza :confused: A grzmialo jeszcze godzine temu.. blyskalo mi po sypialni jak nie wiem... jak lezalam. Leje okrpnie fakt grzmotow nie slysze, ale blyskalo na bank Future :tak:

jejku nie pojde od Was , moj mowi ze teraz pewnie bede nadrabiac caly dzien nie siedzenia tu blaahahaha ;-)

kroma, mnie plecy bola od zawsze :sorry2: a w ciazy sie nasililo... mam problemy z rwa kulszowa odkad przytylam a teraz to juz wogole napitala mnie ze wstac nie moge a jak leze to jezcze gorzej bo zanim sie zwleke i rozbujam to mija z 10 min, najgorzej jak mi sie szczac chce, mam wrazenie ze nie zdaze :-p

ja burzy panicznie sie boje.
na szcescie widzialam 2 blyski i lekko zagrzmialo.. przeszlo u nas bokiem...uffffff

za to silny wiatr wieje i mi tv ciagle sie tnie.

A mój jeszcze nie śpi...

MADZIA ty zboczuchu... Mój też czeka, oj czeka, a ja się smieje że do ślubu będzie czeka, ale też ostatnio nie wytrzymałam ;-)
A wesele mamy 4.06. oj już blisko blisko...

A burza taka właśnie była 2grzmoty i koniec ale popadało powiało że ho ho... Jutro będzie zupełnie inaczej na dworze... Będzie czym oddycha a i dzieciaczki może fronty zmienią

DOBRANOC, ide tego mojego młodego unyna bo już mam normalnie maksiora

ojoj widze ze ejstes bardzo wyczerpana. to wez tu przyjedz z niunia. ja sie na zaopiekuje a jutro oddam w idealnym i wyciszonym stanie:)
Julka bedzie podziwiac nowe malenstwo a helenka pobrzebywa w nowym otoczeniu:)
ciekawe jak moj M by to zniosl.
tylko zapas cycowego mleka wez;p

Madzia korzystaj;p
ja mam starsznie kiepskie libido zwlaszcza po incydencie jak wrocil M z Niemiec.
czekam na 16 maj i na @. zobaczymy czy bedzie czy nie;p

reklama
czesc

mlody w przedszkolu... witam z kawusia ;-)

Future no zawsze spalam, albo lezalam przed tv... JAkos mi sie zmienia czasami ;-) Ruch sie zrobil wieczorem a mnie mialo nie byc :confused::-D

Do góry