reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Kroma zdrówka dla synusia, oby już się tak nie męczył i przy okazji Ciebie ..... zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka ...
Ciasteczko to oby wszystko co masz w planach dzisiaj zrobić wypaliło i żeby czasu starczyło ;-)

Ja właśnie wróciłam z miasta, załatwiłam co musiałam a i przy okazji się przewietrzyliśmy z młodym :-) dzisiaj chłodniej, ale jak słońce wyjdzie od czasu do czasu zza chmur to nieźle przygrzewa, jak się chowa to chłodniej i jeszcze wiaterek zawiewa to już całkiem, ale nawet fajnie przynajmniej lepiej się dzisiaj na dworze oddycha w przeciwieństwie do wczoraj jaka duchota była ...

Jak młody się wyśpi to pójdziemy na spacerek jeśli nie będzie padać .... niech się wybiega ....

mnie dzisiaj strzeli, dentysta zapomnial nas wpisac do kajetu ale karteczke dal, dobrze ze pozniej mial wolne to idziemy,
tort nie jest taki jakbym sobie tego zyczyla:wściekła/y::wściekła/y: no ale dzisiaj piatek i do tego 13-ty:-D

rowerek Zuzi doszedł co z tego że w częściach:/...jak ja mam to złożyć ? Zuza się niecierpliwi i już bez siodełka i kierownicy na niego wsiada:-D

larvunia u mnie dobrze, jeszcze na dwór dziś nie wychodziłam, nawet obiad zamówiłam na wynos:-p poza tym nawet mi się nie chce wychodzić dziś nigdzie, w domu jestem bezpieczna;)

megi poradzilas sobie z rowerkiem :confused:
ja dzis i w sulecinie bylam i w lesie z psem i synkiem i nawet z mezem :-D
moj pojechal na 17.00 dopiero do pracy... i mlody mi wlasnie co padl :-p

jakos pechowego dnia nie mam (tfu tfu tfu co by nie zapeszyc bo dopiero wieczor ;-)) a gdzie reszta dziewczyn...

reklama
a kukuk jestem ale nie pisze :no:...
jakos mi sie nie chce ...siedze i sobie was podczytuje cichaczem ;-)
laski z mcza bylyscie w pepco??...
slyszalam ze tez rossmana otwieraja :tak::tak:..cos sie dzieje w mczu :-)

larvunia a co robilas w Sulecinie??:baffled:

megi i jak tam idzie skladanie rowerka??:baffled:

a dzis jakas mega cisza na forum panuje :happy2:..

Do góry