reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

kroma tak jak piszesz choc niektore dzieci im starsze tym lepiej przybieraja na wadze. u nas Kapcerek tak ma ze teraz je za wsyztskich i wazy juz chyba ze 16 kg:)

zobaczymy jak Julka... poki co waga ladnie jej idzie... poki mala niech ma cialka.. a pozniej niech sie zrobi z niej laseczka;p
Julka i tak zmienila sie mocno kiedys to az kwadratowa byla;p

reklama
Witam się,

Ładnie się zrobiło.
Młody właśnie pałaszuje bakusia, a ja siedzę na necie. Niedawno wróciliśmy, bo na plcu zabaw trochę posiedzieliśmy.
Za godzinę młodego ukąpie i wolność;-)

Kroma, Daffi - mój teraz waży 12.600kg i jak go ostatnio lekarka mierzyła to miał 88cm, teraz może z 1-1,5 cm urósł.Także tak w sam raz, nie za szczupły i nie za gruby. Miłą też taki okres, ze na buźce prawie kwadratowy był, kiedys przeglądałam zdjęcia i się aż zdziwiłam, bo nawet nie pamiętałam , ze taki przez chwilę pucuś był.

Larvunia- znajdziecie napewno jakąś chrzesną. ja w sumie lubię gości, ale nie lubię jak ktoś zostaje u mnie na noc, bo dzień po imprezie lubię poleniuchować i nie chce mi się jeszcze przy gościach skakać,ale bywa czasami, że impera się ciut przedłuży do dnia następnego.

megi- niedobra ty;-)

Hej kobity ja dzis czasu brak mam...
wrocilam ze szkolki i za troche na 15 jechalam do lekarza z hania..
do jakiegos padiologa musi miec badanie sluchu zrobione jakis audiogram czy jakos tak...
i spedzialam tam 2 godz i nastepna wizyta 1 wrzesnia i badanie bedzie trwalo 3 godz :szok::szok: oni tu te dzieci to martletuja haha
i dopiero po tym badaniu dostane skierowanie do logopedy...:tak:

tak wogole od srody koniec szkoly i mloda ma w koncu wakacje :-)

mycha fajny wozeczek czy to jest moze Tako ??

larvunia to gosc posiedzial ale jak mowisz ja plus bylo to oki :-)
mam nadzieje ze jakas chrzestna sie znajdzie :tak:

megi widze ze humorek dzis dopisuje to fajnie :happy:

ciacho co taka zalatana dzis jestes??

juz nie pamietam co wiecej mialam pisac ide cos zjesc ...

larvunia to fajnie ze juz masz chrzestna:-)
madzia a ciagle cos zalatwialam prawie w ogole mnie w domu nie bylo

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ladny masz jezyk:-D

milego wieczoru nie chce mi sie na necie siedziec:-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry