reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

larvunia fajnie ze chrzestna znaleziona :tak::-)

a ja wstawilam wlasnie miesko i gulasz sie robi na jutro :tak:
bo nie bede miala jutro kiedy zanim wroce ze szkolki...
chce po sklepach pobiegac bo wyprzedaze juz sa moze cos upoluje :tak:;-)...
takze dzis zrobie i jutro luz :-):-)

reklama
no hej. jestem jestem. byłam w gorzo i cały dzień przeleciał. mała została z tatusiem, wiec ją zobaczyłam o 16, ale spoko.
byłam w peweksie, i kupiłam sobie świetny sweter, płaszczyk czarny, kilka rzeczy dla małej, i klapki dla mojego. no i dostałam wanture, ze wydałam tyle rzeczy, ze 100 w tesko, stowa na paliwo, stowa w lumpie. i mąż powiedział mi, że jestem darmozjadem. wiec ja mu na to, ze nie sprząta, wiec jest pasożytem. i nie gadamy heh.

Larvunia nie czochraj sie, przecież jestem ;) pytaj co się stanęło???

ale mi łeb pęka. jeszcze sie na mame wkurzylam, bo jak przyjechałyśmy z gorzowa, mowie, zeby nie dzwonila do drzwi, bo moze mała spi, a ona na złość zadzoniła. powiedzialam jej, ze nie znam drugiej takieg wrednej osoby...az mi teraz głupio. i sie poryczałam. to chyba z powodu okresu, bo cieknie mi i cieknie wrrrrrrrr

za tydzien obrona wrrrrrrrr

larvunia- fajnie, ze masz już chrzesną

madzia- ty mnie zawsze zawstydzasz, że tak wszystko dziarstko robisz. Ja na następny dzien to gotuje wyłącznie w weekendy, ale i to nie zawsze,a ja przychodzę z pracy to najwyżej coś szybkiego gotuje, fakt że zawsze jakaś zupa dla mlodego jest, bo on co innego tak nie zje jak zupę.

future- bo jeszcze nie znasz mnie, ze mnie to dopiero wredota;-)a tak poważnie, jak ja mam @ to też kipie

Młody położony, ja sama siedzę , bo M w delegacji dopiero przyjedzie w środę:-(głupio tak bez niego, tęskno. Tak będzie jeździł jeszcze dwa miesiące, czyli prawie gościem w domu będzie......ehhhh...ale co poradzić.

halo
A wiec mlooda jakos zaliczyla te 1,5 h bawila sie z kolezanka z bloku wiec nie bylo zle zobaczymy co bedzie potem
Dzieciaki juz spia ja tez wykapana i zaraz lece do wyrka nie moge sie jakos wbic spowrotem ten rytm ehhhh
larvunia- to kiedy chrzciny?
aneteczka- ja tez nie wiem co jutro na ten obiad wyskrobie w sumie moj ma jeszcze schabowe a Amelka moze cos u babci jutro zje ;p
Megi- ty niedobra ty nie kus meza nuunun;p

daffii- moja Olka je tak za trzech, ale nie tyje, ale ona biega w tą i we w tą. Mam nadzieję, że jej ta żarłoczność troszkę się zmniejszy, bo jak już przestanie rosnąć, to dopiero będzie widać jak będzie przybierać.

Pr- dobranoc, jeszcze się przestawisz.

Madzia-
ja teraz myślę co na jutro na obiad, a dawno gulaszu nie jadłam, tylko mi się nie chce robić.

Hej. Dzisiejszy dzień miałam w miarę spokojny. Tylko po południowej drzemce Franek obudził się z rykiem. Nie mogłam go uspokoić.Dopiero po kilkunastu minutach mu przeszło:no:.
Psiapsiółka była,brzuszek jej rośnie(jest w 17tygodniu).

Jutro około 11 wybywam do centrum,bo obiecałam młodemu mcdonalda,a sama muszę wydrukować vouchery,bo tuszu w drukarce brak. Moze jeszcze odwiedzę swoją pracę... Zobaczę;-)

emilia- na co vouchery kupiłaś? ja ostatnio wziełam do dentysty na piaskowanie, skaling i lakierowanie zębów, zobaczę co to.
W sumie co jakiś czas coś mi się z tego sweetdeal przydaje.

Śpiąca już jest,pewnie położe się niebawem

Miłej nocy!

madzia ten wozek mychy to Vulcano :-)

kroma a niech je Olka.. ma dziewczyna temperament...
rosnie ci jakas gwiazda zobaczysz:D

A ja jestem zla. Ktos jest swinia ale nie wiem kto.
dostalam od Fejsbuka maila ze ktos probowal mi zmienic haslo FB i wbic sie na konto!
grr ciekawe kto i po co!

reklama
emilia- na co vouchery kupiłaś? ja ostatnio wziełam do dentysty na piaskowanie, skaling i lakierowanie zębów, zobaczę co to.
W sumie co jakiś czas coś mi się z tego sweetdeal przydaje.

Śpiąca już jest,pewnie położe się niebawem

Miłej nocy!

Mam jeszcze niewykorzystane vouchery do gofika i hip hopu. nad dentystą też się zastanawiałam,widocznie za długo:wściekła/y:. Wcześniej kupowałam do studia figura-jeden karnet leży niewykorzystany-brak czasu:-(

[A ja jestem zla. Ktos jest swinia ale nie wiem kto.
dostalam od Fejsbuka maila ze ktos probowal mi zmienic haslo FB i wbic sie na konto!
grr ciekawe kto i po co!

Ożesz kur.... Po co jaką cho...rę ktoś robi takie świństwa:wściekła/y:

Do góry