reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
no wlasnie kochana mialam sie ciebie o to pytac,ale od czego to masz ?to jakies dziedziczne czy o co chodzi.
no widzisz ty masz to a ja mam uszko wade wrodzona i tez mnie to wkurza bo nawet kitki nie moge zrobic ale juz zdarzylam sie przyzwyczaic..............

a gdzie sie dzis podziewa nasza larvunia???
az dziwne ze jej jeszcze tu nie ma...czyzby gdzies pojechala?
:confused::confused:

to niby jest dziedziczne ale ja nie wiem po kim mam.....bo nikt w rodzinie nei ma.
To jest od alergenów, takich jak pyłki, pierze,kurz pomidory czekolada. pyłki traw, zbóż brzozy topoli.
Poza tym silnie działa na to stres. Przed kazdym stresujacym wydarzeniem mam masakre....
dobra ide cos zjesc i kawe wypic wkońcu.

Aha watek powinien sie nazywac Międzyrzecz i okolice :-p

marzenka no właśnie najgorszy jest ten strach a ja w ogóle panikara jestem więc wszystko mówi na NIE

Dzięki za życzonka, faktycznie zleciało nawet nie wiem kiedy

Katgen ja juz druga kawe zlopie dzis:-D:-D....
smacznego ale zajrzyj tu jeszcze :tak::tak:

marzenka a ty dalej w domu mialas isc do miasta?? malutki jeszcze spi?:-)

do miasta ide ok 12 bo tak sie umowilam z kolezanka, no ale i tak mi dawidek spi wiec wczesniej bym nie wyszla,tylko czasme sie budzi zeby dac mu pic A ja sie szykuje:-)

do miasta ide ok 12 bo tak sie umowilam z kolezanka, no ale i tak mi dawidek spi wiec wczesniej bym nie wyszla,tylko czasme sie budzi zeby dac mu pic A ja sie szykuje:-)

aha,ja np.jak musialam wyjsc a mlody spal to go budzialm dawalm jesc..albo ubralam i szlam i spal dalej we wozku :tak::tak:

Jezyk wszystko bedzie ok, nie martw się.
Moja Izolda też coś kaszle. i az mi wczoraj i dzisiaj raz zwymiotowała podczas kaszlenia. i wogole jakas taka marudna. chyba pójdę z nią jutro do lekarza. I tak muszę isc po recepty na mleko.
Edit: cos sie stało z pogodą? jak wstałam o 6 było ślicznie słonecznie i wogole a teraz? szok

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry