reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Spa nie mogę... LILI no właśnie dopiero ślub był... dużo osób mi mówiło że po ślubie na gorsze sie zmienia, nie myślalam że tak szybko i tak bardzo... a może ja szybciej tego nie widziałam...

witam dziewczynki kochane i zapłakane,
szkoda waszych łez, nie warto czasem, życie jest takie podłe, z każdej strony coś. Ja życzę ci Kasiu, żeby wszystko się ci w życiu ułożyło jak najlepiej, a z M to brak mi słów, nie wiem co przeskrobał, mogę się domyślać. Szkoda mi ciebie, biedulka.
Lillia- ty to powinnaś mieć wsparcie, może M ma jakieś problemy, złe dni, czasem nie wiem co facetom siedzi w głowie, że tacy podli są, mam nadzieję, że M się nawróci i przeprosi, trzeba by było mu elektrowstrząsów. Bużki dla was babki.

Ja mam dzisiaj wizytację z Litwy, kolega M przyjeżdża, tyle z nim pracowałam na jednej hali, a za kilka dni z żoną i synem wpadną. Nie mogę się doczekać.

Witam Kasia, Lili tuuule mocne ehh ci faceci a moj mi cyrki zazdrosci odstawia no ale nalezy mu sie haha;pciacho- dzieki.daffi- jak julka?kroma- co tam u dziecioli?Kasia- jak tam dzielisz obowiazki praca dom? bo mi jakos ciezko sie wbic ale daje rade, no coz musze jak M ma lenia, pozatym musze sie postawic i koniec;]n on ma teraz urlop to niech gotuje i dzieci pilnuje :p

halo
dziewczyy temat facetow to temat rzeka, oni zawsze musza namieszac i zmasakrowac na humor
ania a to takgonic lenia do roboty niech gotuje i dziecmi sie zajmuje
kroma to miej gosciny,milo tak zobaczycc kogos po ilus tam latach
dzisiaj ma byc cieplo a do jutra popsucie pogody:wściekła/y:

Dzień dobry kochane...słonko pięknie dziś świeci a na forum smutek i łzy kurcze no:(
Kasia, Liliann- współczuję wam tych przykrości jakie was spotykają ze strony mężów....co oni sobie myślą:wściekła/y: o takie skarby jak my kobiety powinno się dbać i szanować...usz...brak słów czasem na te chłopy
Ja dziś muszę gdzieś na wizytę się umówić na pasemka...wybiorę się z małą na zakupki...potem obiadek dziś chyba mielone zrobię i młode ziemniaczki...jakoś czas zleci.

powiedzcie mi dlaczego już 3 dzień mi nie nie odlicza się dni na suwaczkach, stoją w miejscu:confused:

Ostatnia edycja:
Hey Dziewczynki!

Ja już z pracy nadaję.

Dziś już wtorek, doooobrze, oby do piątku! Kawusie spijam. Pogoda śliczna, no ale co z tego jak ja w pracy siedzę ciąglę.

Odezwe sie za chwil parę...

megi wiem ze, ze strony lilipi sa jakies problemy ale ty masz z tad, zreszta nawet nie mozna na niego nacisna jest jakby nieaktywny,
nie wiem moze jeszcze raz wklej linka...
halo katgen no prosze organizacja jak sie patrzy

uciekam korzystac z pogody milego dnia zycze

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witajcie kochane

Lili kochana wspolczuje. Tak jak pisalam twoj G nie wyglada w ogole na czlowieka ktory moze zajsc za skore.

Kasia powiem Ci ze twoj i tak dlugo sie utrzymal bo moj juz na dzien przed slubem pokazal co potrafi a pozniej kilka dni po i tak juz do teraz;p

Katgen firankowa kobieto witaj:)

Future co u małej Helusi?

Larvunia co tam u Michalinki?

Mycha, megi przyszle mamuski jak sie czujecie? dzidziolki daja w kosc w brzuszkach?
megi wiesz juz moze czy twoj wroci wczesniej?
co do suwaczka to musial sie zawiesic.. wez moze stworz ponownie...

ja zdalam sobie sprawe ze julka wczoraj skonczyla 19 mieisecy i juz za 5 miesiecy bede miała w domu 2 latke:)
jak ten czas leci! jeszcze niedawno takie malenstwo byla malutkie a tu juz taka panna.

Do góry