reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ok,jestem znow..
kurde zimno mi cos w chacie :tak::tak:
dlatego po niedzieli kochana bo ja w czwartek wyjezdzam i wracam w niedziele wiec dlatego :tak::tak:....ale na kawe wleciec mozesz
:tak:
:tak:

reklama
no własnie Larvunia, miałam zapytac o to samo:p
ja mam ochote na coś rozgrzewającego bo zimno mi....
Może jakąś zupkę, nie wiem. Zobaczymy co K. powie jak wróci, jeszcze zakupy nie zrobione. a ja pierniczam ciasto z komunii ale dobre, chyba królewiec to był, a mam jeszcze serniki dwa i torta;P

jessooo powinni wam płacić za pisanie:-):-):-)
ale poszalałyście:-)
ja właśnie skończyłam fotki komunijne, poszły do wywołania i będę pić kawuche:-)

No własnie mnie tez od rana nie było, cofnełam jedna stronę, później zwariowałam ze jeszcze dwie naskrobałyscie...Swoją droga szkoda ze nie płaca za nabijanie postów na forum:p

Wlaśnie chciałabym jakos dorobic kasę, macie jakieś pomysly....??

edit: zakochalam sie w głosie tej kobiety...[ame="http://www.youtube.com/watch?v=TDJxv8KEuXg&NR=1"]YouTube - Gabriella Cilmi - Safer[/ame]

ale szalejecie z postami fiu fiu....
kasia ty ten sernik bierz i do mnie przychodz :tak::tak::-D:-D....

witaj Beti fajnie ze wpadlas ogladalam wasza strone :tak::tak: znalazlam na nk..super fotki te slubne i widzialam kilka znajomych tam...
:tak::tak:

reklama
jaką strone www? właśnie zrobiłam nową i chce zmienić całość
zaraz będę walczyć ze zmianą:-)

Aga
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA CYPISKA Z OKAZJI 3 MSC

Kasia jak siedzisz w domku to może jakieś rozliczenia, jesteś księgową, albo teraz zaczyna się przepisywanie prac

Madzia daj zupy:-):-)

Do góry