reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej dziolchy !!
widze temat pogodowy wiec u nas do poludnia bylo w miare cieplo 22 st tylko wiaterek dosc chlodny a teraz to juz zrobilo sie zimno i pochmurno ale cale szczescie nie pada....oby nie padalo bo chcemy jechac do wesolego miasteczka z siostra i mama :tak::tak:
no ale zobaczy sie jaka bedzie rano pogoda...
teraz tez kawe wyypilam dopiero pierwsza bo czasu nie bylo szybciej...
bylismy na miescie troche polazic zanim wrocilismy to juz 14 byla...
a teraz sie relaksuje z kawa i radiem :-)
dzieci sprzedane do sasiadki ha ha
mama z m pojechali na chwile do ciotki zawiesc im polska kaszanke bo ciotce sie zachcialo bo nie jadla juz bardzo dlugo...:tak:

ciacho ty to sie masz jak nie palec teraz glowa haha :-D

megi lez do gory nogami i odpoczywaj 3 dni predko zleca :tak: jak tam nowe autko fajne?...

No to naskorbalam i lece dalej netowac :-)

reklama
czesc

nie ma to jak obudzic sie, podjesc i isc spac dalej ;-) - pisze o moim maluszku
uuuuffff dala mi wyprasowac te sterte ciuchow Michalisia ;-) ooołłłłłjjjeeee :-):-p
a co tam u Was... ide poczytac przy kawalku ciasta i herbatce ziolowej :-)

hehe podrzuce ci jednego DHL-em;-):-D:-D
a pisalam wczesniej, siostrzencowy roczek wyprawiamy, bede robic tez torta jutro z postacia kubusia puchatka siedzacego w garnuszku miodu
ciekawe jak mi to wyjdzie hymm...

ciasteczko niełatwe zadanie cię czeka z tym tortem...wow:) ale znając twoje umiejętności będzie super wyglądał:tak:
Madzia jeśli chodzi o autko tak sprawuje się super, podoba mi się zawsze to lepsze niż fiesta:-D odpukać niech teraz mój nim długo pojeździ:)
A ja przyszłam ze sklepu byłam w intermarche po zakupki, ta mrzawka mnie dobija na dodatek chłodno brrr...już musiałam dzwonić do mojego i zapytać o moją córcię, powstrzymać się nie mogłam:)...nic zajadam sobie bułeczki i popijam gorącą herbatką, zaraz obejrzę sobie w spokoju Fakty i wezmę kąpiel z odrobiną lawendowej pianki ummmmm no to się rozmarzyłam:p ;-)

ciasteczko- hurtowo pieczesz :-)

megi- odpoczywaj przyda się ci czasem pobyć sama, a ja teraz nie widzę dzieci pół dnia i biedne jak mnie widzą to ryczą i nawet butów nie mam jak ściągnąć, a Olka do tej pory mi na plecach wisi.

A tak w ogóle to zobaczcie co Niuskaa ogląda na you tubie i co wstawiła na FB:
http://www.youtube.com/watch?v=7FWZhrjONTI&feature=related

Niuska- ty perwersie jeden, ale mi humor poprawiłaś,

reklama
Kroma zadna perwersja tylko prawdziwe odruchy kobiece :-D nawet Marta sie zainteresowala :-)

A tak wogole to witam wszyskich :) jakos tak brak czasu na pisanie, podczytuje, ale nic nie pisze. Nic ciekawego sie nie dzieje, a i tu ruchu duzego nie ma...

Do góry