reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

witam

niuska- ja tam lubię takie perwersje :-) a mojej Oli też się podobało.
a co do tego, ze nic się nie dzieje na bb to fakt :-)

Zaraz idę na kulki i do koleżanki zobaczyć małą dzidzię, taką m-czną, jak ja dawno takiego dziecka nie widziałam.

reklama
dzien dobry:-)
ale pogoda do dupy,kolejny dzien w domku bedzie....biore sie za sprzatanko bo cos innego robic....
kroma ja tez dawno nie widzialam takiej malutkiej dzidzi i nie trzymalam na rekach.....oj jakie to piekne czasy byly a teraz same piski akcje :-D
larvunia mnie tez jakos trudno dogodzic na allegro....ja tam wole przymiezyc na sobie wymacac..... teraz sie zastanawiam nad kupnem firanki na allegro ale juz sama niewiem.....
mycha u ciebie juz 33 tydzien:szok:
niuska no wiesz ty co:-Dnawet do polowy nie obejrzalam bo slinka cieknie............i mi bzdury do glowy przychodza:-)
casteczko jak tam tobie tort wyszedl z kubusiem puchatkiem?

Cześć ale pospałam...do 9.30 jak nigdy:) no to mam urlop faktycznie:-) Na dworze deszczowo hmmm ale i tak przejdę się gdzieś bo w domu nie wysiedzę sama cały dzień. Zjem śniadanko, posprzątam i wybywam z parasolką...miłego dnia

Cześć kobitki.

My z synkiem byliśmy już w Lidlu po pieczywo, zjedliśmy już śniadanie a teraz chwila relaksu przy muzyce a potem czas na sprzątanko bo bałagan jak nie wiem.. Ja tylko co chwilę latam z miotłą, nie wiem skąd tyle bierze się tego piachu i tego syfu... :no:
Oczywiście spać Mi się chce, pogoda jeszcze bardziej zamula, na dworze nie jest zimno jak się wkurzę to zarzucę młodemu kalosze :tak: płaszczyk przeciwdeszczowy i pójdziemy w kałuże :-p

A no marzenka na suwaczku pokazuje 33tydz ale wg obliczeń lekarza itp jest tydzień wcześniej koło 32tyg ale mimo to i tak już dużo i teraz tylko z górki, stracha mam jak nie wiem co...

No to miłego dzionka :tak:

hej.
megi ty to masz zacięcie. ja jakbym byla sama, to nigdzi bym nie szła. położyła bym się pod kocem, albo przy kominku i chyba bym poczytała. albo obejrzałabym jakieś romansidło ;) jakieś love story ;) teraz jestem na 3 sezonie desperate housewives i nie mogę się oderwać, że też nie zaczęłam oglądać jak leciąło na polsacie hehe.

moja mała się bawiła i odpłynęła w łóżeczku, targając zabawki. a my jedliśmy sniadanie. nagle zrobiło się cicho...haha.

larvunia moj jedzie ze mną. odezwij sie na gg.

zawszetamgdzie ty :-)no pewnie ze mozna:-)
to opowiedz nam cos wiecej o sobie:-)
u mnie nic sie nie dzieje...leniu****emy :)
kurde az niedowierzam moj maly w ciagu 3 miesiecy urosl 5cm niewiem czy to duzo czy nie,ale jak dla mnie to tyle sie nie spodziewalam:-)
to mezus sie ucieszy jak mu powiem:-)

zawszetamgdziety- witaj i opowiedz coś więcej, skąd jesteś itd?:)
Mycha dzięki raz jeszcze za miłe pół dnia;)
Future- ja pod kocykiem bym cały dzień nie przeleżała ani pewnie pół dnia:) w domu bez bliskich osób świra można dostać...

reklama
Do góry