reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
madzia ja sie nie stresuje,. tylko mam już dość. bo nikt tego nie doceni, zabiorą dupy i pojadą ;/

a Twoj Ci nie pomaga :eek:
Masz wiecej metrow do sprzatania, ale ja po remoncie tez lekko nie mialam i mialam tylko 3 dni by wysprzatac na cycus glancus i ugotowac. Pralka chodzila non stop u mnie bo wszystko zakurzone bylo i ja tez na pelnych obrotach ;-) Lazilam spac ok 1.00- 2.00 a wstawalam juz ok 7.00 i mialam tylko przerwy jak karmilam mala i ja jadlam...a tak ciagle na obrotach.
Dasz rade kochana... a pomysl jaka bedziesz miala czysta chalupe ;-) I napewno towarzystwo Ci sie przyda (mysle o imprezie), wiec nie nazekaj tak ;-) Ja sie ciesze jak mam gosci :tak: Niezapowiedziani mnie tylko draznia ;-)

kurde mloda cos spac nie moze... ciagle pojekuje, kreci sie, ale oczka ma zamkniete...
mlody tez juz zasypia pierwszy raz odkad mloda sie urodzila spi w swoim pokoju w swoim lozku... czy zasnie oto jest pytanie ;-)

edit:
SUKCES ;p
Dzieci spia w swoim pokoju, bez marudzen w sumie wiekszych ;p
Teraz czekam na mezulka az wroci z nurkowania.... relaks ;D

Ostatnia edycja:
madziarena trzymaj sie kochana ***

moja mała żabka śpi na boczku, ale widoki.

Larvunia gratuluję, że mała u siebie hurej!

moja też śpi teraz u siebie, bo u niej chłodniej. ale ja mam nianie i lece jak coś chrumknie, ale ona twardo śpi do rana. tfu tfu...

Larvunia mój mi pomaga, skosił cały ogród, gotuje, posprzątał altanke (bo chyba tam bedziemy siedzieć) i w domu też, ale najważniejsze, że zajmuje sie Helenką jak ja latam.

jutro przyjeżdza nasza przyjaciółka z Gniezna. a ja właśnie kończę sprzątać łazienkę....uffffffffffff gości przyjmować czas ;)

Future milej imprezy :tak: i udanej ceremoni :tak:

edit:
Future ja sie tak nie przejmowalam tym ze mloda w lozeczku w koncu spi sama... ale bardziej o Frucia ;p On od ponad 2 mies z moim spal co noc u nas w sypialni. Sam chyba z zazdrosci wskoczyl do swojego lozka w koncu jak ja chcialam Misiulke usypiac na jego lozku ;p Spytal czy moze sie polozyc, ja sie zdziwilam ze sam chce isc spac i to do swojego lozka... zatkalo mnie na chwilke i potulilam i zyczylam dobrej nocy i zasnol ;p Mloda chwile pozniej.... Ciekawe czy zbudzi Frucia o tej 3.00- 4.00 na amciu ;p Niania w gotowosci juz podlaczona ;D

wlasnie sobie uswiadomolam ze bede pierwszy raz z moim spac w jednym lozku odkad urodzilam :-D bedzie sie dzialo ;-D

Ostatnia edycja:
reklama
grzeczna bądz haha

ale to Fajnie, ze Fruciu chce u siebie. teraz z zazdrości a za jakiś czas będą sobie opowiadać cały dzień, rzucac do siebie miśkami z łóżka na łóżko ... wtedy bedzie się dzialo...

ide spac. dobranoc ;*

edit:

laski a jak sobie radzicie z ukąszeniami dzieci...moją niunię tak pogryzły na buzi komary. i nawet nie wiem gdzie. w dzien ciagle z nami, w wozku pod moskitierą a i w nocy pod baldachimem...już nie wiem co mam robić. na buzi to ma chyba 6 ukąszeń.

Ostatnia edycja:
Do góry