reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witam ... ehsss pół nocy nie spałam padam na twarz ...
Niech już będzie ten październik ...
Co do spania w łóżku - pomóżcie jak ja mam moją małą "wywalić" do łóżeczka ?? Tylko ją odnosze odrazu się budzi :/ masakra
Future - miłego spotkania z przyjaciółką :)
Kroma - moja Amelka też strasznie przechodziła ząbkowanie ... trzeba to przetrwać
Madziu - Ty to masz relax na balkoniku .. marzy mi się tak usiąść i nie myśleć ...
Larvunia - na Marcela podziałała terapia uderzeniowa hehe byle nie dać maleńkiej miejsce na spanie, to jest JEGO :) :p
Megi - gratulacje !!! Teraz pozostaje tylko czekać na termin :)

reklama
Witam się z Wami :tak:
Dzisiaj troszkę spraw do załatwienia na mieście mam, teraz głowę umyłam a zaraz idę kończyć placki bo piekę na te "ala" wesele i wczoraj popiekłam biszkopty a dziś muszę masy pokręcić a potem heja na miasto, ale Mi się nie chce ale muszę....
Madziarena trzymaj się zleci do października, dasz radę :tak:
Future chrzciny na pewno się udadzą, później sobie odpoczniecie jak już będzie po wszystkim ;-)
Larvunia jak tam po nocce z mężem? ;-):-p

Życzę wszystkim miłego dnia, idę kończyć placki potem zerknę :tak:

bry

mycha czesc...

heh po nocce oki, Misialinka budzila sie czesciej, tzn karmilam po 19.00 po czym zasnela a pozniej o 1.00 i pozniej o 4.00 i 7.00 i teraz jak odprowadzilysmy Marcelka do przedszkola (w chuscie;-)) to zjadla z nowu ale tylko troszke, bardziej ponianczyc sie przy cycku chciala i poszla spac dalej.
No a mezulko wrocil po 23.00 zmeczony tak mocno ze odrazu zasnol i jeszcze spi :eek: woda jednak wyciaga...

madziarenka bedzie ciezko ale badz systematyczna... tzn moja rada, to nic na sile, ale po woli malymi kroczkami przyzwyczajaj mloda.... Moja od paru dni spi w lozeczku w dzien. Tak ciagle przy mnie gdzie lezala, albo na synka lozku poprostu jak odrywalam ja od cycka gdy juz zasnela to wychodzilam z pokoju i juz jej nie przekladalam bo by sie zbudzila...
Po troszku ja kladz dolozeczka, pogadajcie sobie posmiejcie sie gdy ona tam lezy ;-) malymi kroczkami a sie przyzywyczai :tak:
tylko nie na sile i nie zostawiaj ja jak placze bo bedzie lozko zle kojarzyc

Future no poki co maja razem pokoik, ale jak mlody bedzie dorastac to trzeba bedzie ich rozdzielic ;-) i pozegnam sie z sypialnia.... bbuuuuu....

hej kawowo;-)

larvunia czyli nie działo się w nocy?:-p:-D:-D bo po coraz dłuższym poście żebyście na 3 się nie zdecydowali niechcąco tak odrazu:-D:-D

future ja smaruje młodym off'em dla dzieci na noc, też staram się wieczorem powybijać te komarzyska ale są tak męczące w tym roku i miał ostatnio takie ogromne bąble że po kąpieli go trochę smaruję i nie gryzą o dziwo:tak:

Madziarena oby szybko zleciało a co do łóżeczka to u nas jakoś gładko poszło więc nie doradzę:no:

Martuchaa nio nic nie dzialo sie ;-) puki co ;-)
no musimy uwazac, bo ja 3ciego bobo nie planuje miec. Nawet gdybym kase miala na wychowanie to juz niechce wiecej. Jakos zawsze marzylam o 2jeczce i mi styknie. Musze sie umowic na kontrol w koncu do ginka i o jakies tabsy poprosic dla karmiacych ;-) A moze zdecyduje sie na zastrzyk, ktory dziala na 3 miesiace i nie trzeba w tedy codziennie pamietac o lykaniu tabsow i zoladka truc. Pomysle...

czesc Future
podpytaj pediatre czy mozesz na ukaszenia smarowac mloda "antybzzzz..." zel lagadzacy po ukaszeniach komarow firmy ziaja. Ja mlodego tym smaruje i powiem Ci ze jest rewelacyjne bo nie drapie sie po tym odrazu dziala. I opuchlizna schodzi odrazu i na mnie tez on dziala, polecam. On jest bez zapachu, bez barwnikow i bez alkoholu...

nooo i juz wiem dlaczego mycha niechce sukienki hehehe ma od Ciebie :-D;-) dobra ide popatrzec co ja tam mam ciazowego jeszcze i w poniedzialek mycha Ci wysle z rana :tak:

larvunia moja kuzynka ma bobo z grudnia i teraz się okazało że znów w ciąży ( a nie planowali i karmi cyckiem) i ma termin na marzec. Niby fajnie rok po roku ale ja bym chyba nie ogarnęła:-D
ja brałam te tabletki dla karmiących, one są jednoskładnikowe i nawet ok były:tak:

Future ja dla julki mam specjalny spray dla dzieci wlasnie antykomarowy... ale on nie wiele daje.. w sumie to u nas nigdy nie zdarzylo sie pogryzienie... ale od 2 dni widze ze jakiegos anmietnego nocnego komara mamy ktory podgryza mi julke.. najgorsze ze na srodku czoła ja skub nal i ta sobie to rozdrapala. ale teraz jedziemy na fenistilu i widac ze duzo mnie ja swedzi i nie drapie sie no i szybciej znikaja te slady.

W ogole to mi mloda wczoraj kompa zepsula. ja sprzatanie gruntowne wczoraj robilam.... jeszcze troche na dzis mi zostalo a ta sobie musiala przycisk od wlaczania anciskac co chwile bo pisalo ze uszkodzila syustem przez zle zamkniecie.. udalo sie zrobic cudem przywracanie systemu! zalamalabaym suie gdyby mi zdj zginely bo mam na systemowym dysku!

reklama
Cześć wam amnie dziś mąż zdenerwował od rana bo zadzwonił że zostaje do jutra u rodziców nosz....i znów sama cały dzień, wiedziałam że mnie w konia zrobi...bo on z teściem czyli moim tatą piwko chce wypić i pomóc im tapetę zdzierać bo jutro remoncik mały mają....a ja co tam posiedzieć mam sama:((

Do góry