reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej babeczki !!
ja w domku od godziny szybki obiad dla mlodej zrobilam makaron i sos a sama sobie kebaba fundnelam tak sie najadlam ze zaraz pekne :-D

larvunia golasie :-D ta burza pewnie od nas idzie bo rano byla juz od 5 godz do 8 caly czas sie blyskalo i grzmialo :szok: i padalo :-D a ja musialam wyjsc w ta pogode hehe
ale dalam rade bo ja taka panikara bo boje sie burzy...

teraz kawke sobie machne jakas a sasiadka mi dzieci podrzuci bo do miasta jedzie :tak: to sie pobawia a potem na plac zabaw smigniemy :tak:

Pr ach te tesciowe najpierw same chetne a pozniej problem robi...moze miala zly dzien :baffled:..

Befatka hej...dawaj jakies fotki z urlopu :-)

Kroma ciesze sie ze malutka zdrowa i wsio ok :-)

Dobra milego popoludnia :-)

reklama
U nas tez juz ciemnia a chcielismy jechac nad jezioro by sie jula wyszalala.... zaluje ze na balkonie wanienki jej nie wystawilam do chlapania.....

Mama dzis mi opowiadala jaka u niej w Holandii burza byla.. trwala od wczoraj wieczorem do dzis rana tak do 11....

kurcze jaka zasapana jestem :-D odkurzylam chalupe pranie zrobilam i padam z tego upalu :tak:..
pierdziele nie ide na zaden plac zabaw,dzieciaki sie bawia z sasiadami...:tak:
to sobie odpoczne jeszcze lekcje z mloda musze zrobic juz sie zaczelo ...
wczoraj juz miala kartke A4 z matmy do liczenia do 100...:szok:

daffi szkoda ze nie wypalil wypad nad wode...:-(

future to wiecznie cos sie u ciebie dzieje jak nie gosci pelno to dach, nas ochlodzilo sie przyjemnie na dworze
larvunia ja to juz butow na allegro nie kupuje bo zawsze bylo cos nie tak i mialam dosyc zalegajacych chociaz nieraz siostrze spasowaly to jej oddalam
a ja wlasnie chlebus z sesazem z piekarnika wyciagnelam mniam mniam

madzia- dobrze, że masz chwilkę dla siebie, fajna sąsiadka, że dzieci bierze.
ciasteczko- ty kusicielko, też bym zjadła takiego chlebka

reklama
ej nie mogę edytować swoich postów, nie zamieszcza mi sie w nowej galerii tak jak w starej, co sie dzieje? ja chce tak jak kiedyś było buuuuuu

Future ale w czym Ty masz problem, tak samo sie dodaje jak dodalas w "Porod w Gorzowie wlkp." tam umialas a w tym nowym nie umiesz :confused: Teraz ja nie czaje... : Rofl2:

Do góry