reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Jasne;) Pewnie;) Jestem za a nawet przeciw;)

Tylko tak jak pisalam, jak moja Izulka wyzdrowieje.....

Spadam posprzatac mieszkanie i jajka ugotowac;)

Papa

reklama
wiecie co, zaraz mnie cos trafi!!!
od 9,30 jestem juz gotowa do wyjscia i mialam jechac pozalatwiac swoje sprawy... no!
jest 11 a ja nadal w domu! :wściekła/y::angry:
moj mial jechac ze mna bo mu sie nudzi.... najpierw w wannie prawie godzine siedzial i gazete czytal, jak go popedzalam to sie zdazylismy poklucic..., teraz mlody zaczol stekac i moj dal mu butle z mlekiem i polozyl spac! i oznajmil ze za godzine pojedziemy jak mlody wstanie :angry::angry::angry: ale mnie nosi...!!!! juz dawno bym wrocila!!!

[/dosc mam siedzenia w domu :sad: chce do pracy... bo tu szaleje juz!!! a moze to na okres... bo sie zbilza taka nerwowa jestem :dry: COLOR]

heh larvunia masz to samo co ja hehe:-)
oj okres :-)dawno nie mialam:-Dza 24 dni dostane:-):-)ranyyyy i znow trzeba bedzie sie przyzwyczaic.
a ja mialam isc okolo 12 na spacerek a dawidek zjadl i zasnal w najlepsze,woec mam chwilke i mykam pod prysznic i sie zrobic na bustwo,bo osttanio nie moge sie porzadnie nawet umalowac...:-D

larvunia z tymi facetami to tak jest!
Na cwaniaczkow trza czekać jak na Królewiczow...i to my zawsze sie szykujemy nie wiadomo ile tak???

Kurna moja Iza tak marudzi.....co chwila kaszle i jej sie wraca....aj żal mi na nią az patrzec.

Larvunia a nie mozesz teraz jechac sama? Niech sobie chłopy radzą

edit: dziewczyny czy któraś z Was bierze Cerazette? Mam do oddania jedna paczkę

katgen to moj fochem zaraz walnie i bedzie obrazony :dry: masakra
a pozniej bedzie mnie poganial bo do pracy bedzie sie spieszyc :growl:

larvunia wspólczuję, mnie to by chyba trafiło w takiej sytuacji :no: u nas często jest tak, ze ja poszykuje dziewczyny, a Darek jeszzce nie gotowy :angry::angry::angry:

Katgen wspólczuje, zdrówka dla Izuni, tak patrze, ze ona jest tylko pół m-ca młodsza od mojej Marty

a mnie coś dziś głowa boli, miałam sprzątac, ale sobie odpuszczam,
i do dzis biorę sie znów za siebie, bo zrzuciłam 5 kg i teraz miałam przerwę, a chce jeszcze chociaż drugie 5 zrzucić, bo za 4 tygodnie jedziemy na wakacje

reklama
HA! nasza befatke widzialam wlasnie na fotce u gory te co pokazuja... hehehhe z Kayunia swoja na fotce byla :-D

Do góry