reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej ja na chwilke
piesek taki malutenki trzeba uwazac zeby go nie zdeptac haha:-D
dzieciaki zadowolone :tak:
narazie jest ok nie nasikal mi ani razu na podloge,tylko zalatwia sie na podklady higieniczne w wc...dzis kupilam mu mala kuwete
ale cwaniak nie chcial spac u siebie piszczal wieczorem zeby go do lozka wziasc i wzielam i spal ze mna cala noc ..:-)
juz dla m miejsca brak haha:-D

fotki pieska i ja blondyna w galeri :tak:

mama jest u mnie na 16 jedzie na rozmowe
i w nocy do domu
pogoda super
to tyle pozdrawiam !!

sorki ze tylko o sobie ale ja tak na szybko bo za troche po hanie idziemy :-)

reklama
tak future- tylko tu nieraz mam moment zeby do was zajrzec. Mloda poszla dzis do przedszkola, nioe obylo sie znow bez wycia;/ mlody dalej chyrla i sie smara. Mnie zaczelo znow bolec gardlo. ehhh wesolo na dodtaek 2 noc walczylam dzis z napadem suchego kaszlu u Amelki;/
A jutro jedziemy z nia do kontroli do kardiologa moze juz wyznaczy nam teremin badan i zapisze ja na zabieg...

00020456.gif

reklama
Hej :)

Zalatana jestem ostatnio. Jak dobrze pojdzie, to bede pracowala w gabinecie stomatologicznym od polowy pazdziernika :) nawet nie wiecie jak sie ciesze :) przez wekend cos mnie chorobsko lapalo ale nie dalam sie i dzisiaj jest juz o wiele lepiej :)

dzisiaj Martuska 2 latka skonczyla, jejus ale ten czas szybko leci... juz jest taka rozumna, tak przytulasek maminy :) cala impreze robimy w niedziele, chcialam zrobic wczoraj ale chrzestnej nie pasowalo wiec zrobilam tydzien pozniej...

Madzia piesek sliczny :)
nasz juz jest bardzo duzy a ma dopiero pol roku co to bedzie za rok?? :sorry: ale kochany jest, Marty to pilnuje nie nikomu zrobic jej krzywdy... jedyny minus to taki ze ciagle buty gryzie, tescowej juz 2 pary butow rozwalil :tak:

Do góry