reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

100 LAT DLA ZUZI :tak:
Wlasnie rodzice od nas wyszli...
ogolnie nudy
ale wiecie co... cos chyba pooda na mnie wplywa, albo nie wiem co mi
chodze spac od 2 dni o 21.00 juz jak nigdy :baffled: Zawsze ok 1 w nocy szlam a teraz ja niewiem co sie dzieje
Teraz tez mnie przymula cos...

Madzia piesek zaszczepiony?
PR pod kolderke ciepla i herbate z miodem + cytrynka + meża i bara bara jak dzieci zasna! ;-) ZDROWKA
Kroma biedny Arus... ZDROWKA
ciacho super ze zakupy udane, ja tez mam takie cieple leginsy, troche pogrubiaja ... ale jakie cieple ;-)
KasiaF kiedy nas odwiedzisz?? ;-)
marzenko hello :-)

reklama
MARZENKA ciesze się że moja blablanina się komuś przydała ;-).
LARVUNIU ja bym bardzo chętnie was odwiedziła ale M mi będzie piszczał że paliwo wyjeżdrzam... Ale dzięki za zaproszenie... A może jak kiedyś będziesz jechac doalbo z gorzowa to do nas wpadniesz? Zapraszamy :tak::tak::tak::tak:.

Młody wysprzątał pokój ja zrobiłam mu porządek w komodzie bo miał jeszcze letnie ciuszki i kilka za małych... A jak mi dzisiaj taką górę wujek przywiózł to dziś poprałam i jutro trzeba gdzieś to pochowac...
Wyobraźcie sobie że dzisiaj kupiłam małemy kozaki rozmiar 28:szok: rok temu miał 23:szok: fakt są troszke większe ale jak bym mu 27 kupiła to 10min bym ubierała bo by mu u góry ciężko nóżka wchodziła... Ale masakra jak mu noga rośnie... Pamiętam jak w lipcu moja mama mu kupiła buty 25 to się z niej śmiałam że on je na wiosne ubierze... a one już są historią...

Witam z wieczora. Moja trójka śpi ja też zaraz idę w kime, młody wstanie w nocy na am am
Jutro wstawię fotki z urodzin Zuzi i jej torcika, dziś już padam...najważniejsze że jej się podobało jak żeśmy z mężem 100 lat zaśpiewali, taka zawstydzona siedziała:-) Mój za to sobie rozwalił palucha u nogi dość porządnie, zachciało mi się dodatkowej linki na pranie w łazience no i biedak spadł z krzesła, ono się pod nim zarwało, teraz mam wyrzuty sumienia że się uparłam na tę linkę:no: ciekawe jak jutro buta z tym opatrunkiem założy a nie wspomnę o bieganiu porannym przed pracą inaczej zaprawą upsssss:baffled:...dobra uciekam dobranoc wszystkim;-) i dziękuję za życzenia dla Zuzi:****
chorym dużo zdrówka!!!!

no hej.
mała niby ma tylko katar, ale dostala leków i wspomagaczy za 70zł. no ale nie bede załowała na wlasne dziecko.
syropek, kropelki do nosa, masc rozgrzewająca i wszystko ku lepszmu idzie.za to mojego połamały korzonki. i znow jutro do lekarza wr.......
dzien pelen wrażen.
ide spac.

Future ja mialam okres ze przez poltora mies chodzilam z Fruciem do lekarza i co tydzien szlo +/- 80zl + paliwo i raz + leki dla Misi 70 zl. (dwa razy trafilo sie ze bylam dwa razy w tygodniu ale w tedy szlo mniej bo np dokupowalam tylko 1 lek)
porazka co nie.... chyba apteke otworze.... :baffled:

KasiaF dzieki ale my jezdzimy zawsze na lubniewice ... ale bede pamietac :tak:

kurde moj w piatek wyjezdza... zabiera moja nubirke ale odstawia do naprawy w koncu, bo strach nia juz jezdzic... I mi zostaje "bialy rumak" aaa buuuuu... masakra jakas... jestem uziemiona na calego :baffled:

Hej dziewczynki :)
Dawno mnie nie było :) Mężuś od 25 października w domu, teraz jeżdzi, załatwia papiery badania itp no i zaczął się remoncik u nas w domu ... a, że wszystko robimy sami to padam na twarz ...
Mała daje w kość pyskuje na całego i wciąż małpa nie woła siku, jak wysadzę to ładnie zrobi a tak lipa.
Ja też muszę zarejestrować Aminie do lekarza, dzwonię od tygodnia i albo nie ma doktora albo nie ma miejsc wrrr ... a małej wyszły jakieś krostki - niby to potówki, ale już sama nie wiem jak sobie z tym radzić, ma je na kolanach udach, przedramieniach i ramionach :/ dziwne miejsca sobie wybrały :/
Wiecie może jak się wsytawia ciuszki na Allegro ?? Mam parę orginalnych bluz, spodni, które, może parę razy ubrałam, a tak leżą w szafie i gracą, no i suknia ślubna - sprzedałabym to może coś by się zarobiło, ale niestety nie wiem jak się wystawia ile się płaci i wogóle :)

Megiii - 1000 latek dla córeczki :****
Larvunia to ty teraz biedna mało zmotoryzowana będziesz <tulę mocno> wiem co to znaczy :)
Kasia no dzidziolkom nóżki rosną moja miała rok temu 20 a teraz 24-25 :)
Mykam liczyć wypłatki nie cierpię końca i początku m-ca wrrrr a zaraz mężulek wpada na kawkę :) buziaczki :*** mam nadzieje teraz czesciej sie pojawiac :)
Marzenka - wstaw fotki mieszkanka po remoncie !! - wogóle wstaw jakieś swoje fotki, ciekawe jak teraz wyglądasz :)

dzien dobry:-)
larvunia to tylko kilka dni dasz rade...pomysl o nas my pol roku bylysmy same i dalismy rade,ja tez uziemiona bylam masakra bez auta jak bez reki...
future no pewnie nie ma co zalowac kaski dla dziecki:-)ja dzis ide w poszukiwaniu spodni dzinsow cieplych moze na polarku...dostal kase bo jego lozko sprzedalismy wiec kupie mu cos pozadnego :-):-)
moze i ja wychacze jakies pozadne leginsy cieple...
megi no to pieknie ten twoj sobie zrobil........
sto lat dla zuzi :)nie mialam okazji zlozyc jeszcze zyczen:-):-)
zmykam kochane pewnie dopiero wieczorkiem zajrze bo dzis juz remont sie zaczyna...caly dzien zaplanowany....o 12 jestesmy umowieni z firma od kuchni w koncu maja nam przedstawic projekt:-):-)ale ciekawa jestem czy nam sie spodoba:-)
milego dnia

reklama
hello
Ciacho zimno zimno i wilgotno na dworze...brrrrr
Kasia ja tez sie zdziwilam tym rozmiarem bo maly w zeszlym rku 24 a teraz 27 i tez ciezko wchodzi chociaz duze sie wydaja.28 nie chcialam kupowac bo ostatnio kupowalismy buty W synkowi ktory ma 5.5 roku i ma wlasnie 28 a jest calkiem duzy.wiec stwierdzilam ze to jest niemozliwe. ale znajac zycie Ani pr Amelka nas pobije. ta to ma noge :)
Marzenka ja tez prosze zdjecia Twoje i mieszkanka bo bardzo ciekawa jestem:)
Madziarena ciuchy na allegro bardzo prosto sie wystawia. placi sie groszeza aukcje. jakj bedziesz wystawiac jakiegos ciucha to bedzie po koleji pisalo ktora opcja ile kosztuje. ale przy normalnej aukcji z kup teraz i licytacja kolo 1 zl zaplacisz. ja sie ostatnio zdziwilam ze w motoryzacji jak cos wystawiasz tpo 15 zl placisz za aukcje :/
Larvunia witaj:)

Do góry