CIACHO no rośnie noga im rośnie... pewnie zaraz stanom... Teraz może jest tki okres w ich wieku że jest taki boom... Mój to na wiosne/lato 3 razy miał adidaski zmieniane... To samo kapcie...
PR bidulko ty moja, węgiel, smecta, jagody, nie wiem co jeszcze może pomóc... Tylko nie powinni się jeśc nabiału jak ma się takie problemy żołądkowe... Tyle wiem napewno...
LARVUNIU no na leki też idzie bardzo dużo... Nam alergolog przepisała ISMIGEN ale to pod język jest tabletka a u małego to nie przejdzie... Dlatego musze iśc do rodzinnej żeby cos innego wymyśliła No a ten Ismigen 130zł kosztuje... W aptece internetowej 110, ale to na 3 mieś jest... Ale kurcze boje się że on tego nie weźmie bo już kiedyś miałam coś pod język to mi się dławił...
BLOND ja wole kupic troszke większe zawsze, tym bardziej że miał wczoraj cieńką skarpetke ubraną bo ciepło było i autkiem, a do przedszkola jak zima przyjdzie to grubsze rajtki bo 15min pieszo idziemy, więc podejrzewam że nie będą dużo za duże.
Młody w przedszkolu, kawke kończe i ide sprzątac. Dziś mały pokazuje na mgłe i pyta co to, skąd to, to mu wytłumaczyłam, potem mu karze dmuchnąc i mu pokazuje że też mu z buźki paruje, a on do mnie "Mama ale ja mgły nie chciałem zrobic"