reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Cześć.

czesc

marzenko kochana ja nie pamietam ktory to sprzedawca byl, allegro wywala historie zakupow jakos po miesiacu a ja kupowalam juz daaaawno ten naroznik :sorry2: Wiec nie pomoge. My jestesmy mega zadowoleni z niego :tak: Moze uda mnie sie paragon znales to dam Ci znac... ;-)

lili kupe lat ;-)

Larvunia też miałam Ci napisać żebyś po komentarzach poszukała :-) ale już Mnie wyprzedzono :-p

U Nas wszystko po staremu, M miał wczoraj i przedwczoraj wolne dziś do pracy poszedł..
Na 12 planujemy chrzciny czyli za tydzień :tak: w sobotę idę do Księdza dogadać się co do godziny itp., jakiegoś stresa już mam :zawstydzona/y:
A tak poza tym siedzimy w domku, Wojtuś ogląda bajki, Jaś drzemie może na jakiś spacerek się wybierzemy bo coś nie chce Mi się w domu siedzieć... :no:;-):-) chłodno na dworze, ale słoneczko świeci więc krótki spacer nie zaszkodzi... :tak:

Zdrówka dla wszystkich pochorowanych, u Nas odpukać na razie choroby zniknęły mam nadzieję że na dłuższy czas będzie spokój... :tak:

Miłego dnia wszystkim życzę :tak::-)

reklama
Hello
mnie chyba pogielo do reszty bo wymyslilam dzis na obiad pierogi z kapusta i grzybami no i zaprosilam mojego brata wiec bede musiala zrobic ich z 300
Ale dam rade ;-)milego dnia laseczki

hej, no mam chwilke.

co do sikania to dzięki, dzisiaj wylądowała już kupa haha.

a co do prezentów, no narazie nie mam na to glowy, mała zasmarkana. spała mocno, ale chrapała i jak jej wysychało w gardełku, to z kaszlem się budziła. no cholera już powinno przechodzić a tu nic.
teraz zasnęła.

ale wiecie co, pociesza mnie fakt, że rojber niesamowity, ma dobry humoer, smieje sie od ucha no ucha, ze az gile wlatują do buzi hahahhaha

bylam na poczcie, a babka sie mnie pyta: a Pani ma jakiś sklep internetowy bo tak czesto wysyła pani buty ;))
i wziela sobie nazwe moją i moze coś kupi. no ja wczopraj zlozylam znow zamowienie i licze na to, ze się jeszcze dobrze sprzedadzą. i powoli zamawiam sylwestrowe ;)

no i musze isc rosolek malej ugotowac, moze ozdrowieje.

KROMA - ja widze, ze Ty masz wesolo w domu ;) Arek plus Ola i normalnie Ameryka haha, spokojnie, nauczy się. roczek już ma to już kawał chłopa. moja zaraz 8 miechów, jak to zleciało.

Larvunia - chętnie pojade na zakupy, ale daj nam sie pozbyc gili ;)

Lili - super pomysly z tymi ręcznie robionymi prezentami. jakbym umiala, to coś bym zrobiła ;) ale dwie lewe. moge im zagrać na fortepianie haha :)

ciasteczko - dzięki, że się zgadzasz z sikaniem po mojemu ;)

reszcie babolków - wielki hello dzis ;)

edit

befatka - i ja i ja ;)

Nie powinnam (auta moj mi nie zabral, ale nie powinnam nim jezdzic :baffled:) ale jade do g-wa dzis polazic po ascanie i na groby, bo w g-wie nie bylam jeszcze.
Zorientuje sie cenami w ascanie i moze Future podjedziemy jeszcze jak wyzdrowiejesz do tego budynku gdzie jest textil market... fajne tam ciuchy maja.
Juz mama zdazyla mi cisnienie podniesc dzis tel...
a tak to wsio ok u nas...
MILEGO DNIA

w kostrzynie jest, w g-wie nigdy nie bedzie bo za duzo ludnosci ;-) a patrzac w druga strone g-wa to w Barlinku jest jeszcze, tylko mniejszy niz w Kostrzynie :tak: Bardzo fajny sklep, ale trzeba trafic na fajne i TANIE rzeczy, nie zawsze sa....

Hello kobietki :tak:
ja po szkole,cisza w domu to co lubie muzyczka gra, kawka u boku i mozna odsapnac :-) piekne slonce za oknem az chce sie zyc :-)

wpadlam w sumie tylko tak przelotem wiec wybaczcie ze nie odpisuje nic nikomu caluski :-)

reklama
LArvunia szkoda ze w gorzowie nie ma. maly ma duzo ciuchow stamtad bo w miedzychodzie jest i mama tam mu kupuje. tylko trzeba jakosc sprawdzac bo sa tez straszne buble tam.

Do góry