reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

To ja też tylko cześć powiem:p
nie wiem jakoś weny brakuje mi, sama dziś menżu na służbie..
Lilii- dziękuję za życzonka dla Zuzki:* cieszę się że u was wszyscy zdrowi:)
Mycha dzięki za rozmowę:*

reklama
ciacho- blond- chyba z 8 jeszcze zostalo wczoraj w tej mgle jezdzilam i jeszcze na wawrow w te pola na betonce widocznosc 0 masakraaa ale dalam rade jechalam chyba z 10 na godzine;p a ten do mnie szybciej a ja nic nie widzialam

a ja w tym textilu helence tylko czapke kupilam, reszta to mi sie wydaje wielkie gó.... ale tak jak Larvunia mowi, trzeba trafic. bylam w zeszlym tygodniu i nic ni bylo ciekawego.
moja wstała, bawi sie, uśmiechnięta. i gile do pasa.

jak w kazdym sklepie jedne rzeczy super gatunkowo inne buble
a w textilu kupowalam zawsze mlodej majtasy takie te ozdobione na tylku bo w sklepie 5-6zl sztuka a tam max 2,50 a kiedys byly niecale 2 zl
w mysliborzu jest textil

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ania no to juz malo zostalo:)wczoraj rzeczywiscie byla straszna mgla.ja bym sie nigdzie nie wybrala.Twojego bloku nie widzialam.
co do TExtil to tez glownie czapki, majtki i skarpetki, czasem jakies koszulki i spodnie

hej laseczki, nawet nie wiedziałam że w Kostrzynie jest coś takiego jak Textil. M jedynie jeździ tam po alkohol na wolnocłowy.

My dalej chorujemy, Arek kaszle mocno, ale mniej marudny jest, troszkę w nocy popłakał. Ale coś mi młoda szwankuje.

Witam się i idę bo płacze

kromus kochanie chyba wszyscy teraz chorują, a jak nie są chorzy, to coś łapie. sama widze po dzieciakach w przedszkolu i po znajomych. a dziś dodatkowo czytałam o jakims zmutowanym wirusie co idzie do nas. grrrrr

bylam z małą na dworze doslownie na 20 minut. zasnela, ale jak wchodzilam do domu to się obudzila. a nie chcialam jej zostawiac na ganku, bo tam niby swieze powietrze, ale ona kaszle, i wole miec ją przy sobie. obudzila sie i rojberuje kolo kominka ;) bo tam ciepełko

Future- ja wiem, tylko że co to za wirusisko teraz szaleje, zawsze dziecko pochorowało 2-3 dni, po kaszlało i spokój a tu taki kaszel straszny. A Hesia też ci kaszle, niech zdrowieje.

reklama
ja z texil market jestem zadowolona..kupilam dawidkowi 3 komplety majtki i podkoszulek i jestem zadowolona a za komplet 8zl hihihi:-)http://allegro.pl/lozem-80x200-mdf-z-materacem-pojemnik-producent-i1901994064.html
c
hce cos takiego u nas tez jest takie podobne tyle ze za 680zl i niewiem co tu zrobic...tu tez chodzi o materac skad mam pewnosc jaki bedzie czy miekki czy twardy.... moze lepiej troche wiecej zaplacic i tu na miejscu wziac?:confused:

Do góry