C
ciasteczko
Gość
witam wieczornie:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

.

wlasnie daliscie mi do myslenia bo dawid tez zaczyna cos w ten sposob robic..np jak rozmawiam z moim na tematy wazne i moze on se mysli ze my sie klocimy czy cos i od razu krzyczy CISZA CISZA i to mnie wkurza....a wcale sie nie klocimy.....ostatnio zaczal bic piesciami..niewiem skad on to wzial albo wczoraj siedzialam na fotelu u mamy i on mnie ugryzl mocno w ramie
albo babcie wali glowa w cycki
normalnie niewiem jak tego go oduczyc
chyba powoli zimowo sie robi
co sie wydalo po jakims czasie. W zabawie gryzla mu palce itp... i on w euforii tez gryzl... no z pol roku tak mial. Ale zawsze gdy tak zrobil robilam sroga mine , mowilam ze tak nie wolno bo to boli mnie. I przestawalam sie bawic. Zapominal sie czesto... oj bardzo. Ale przeszlo mu ;-)