reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

larvunia halo a ja myslalam ze wy juz pojechaliscie:sorry: zdrowka dla malego oby to sie rozeszlo jakos
musze polatac na miotle zawsze po weekendzie jest co sprzatac:-D:-D

reklama
Hej ja już też na nogach i właśnie skonsumowałam śniadanko:tak: brzydki poranek mglisty bardzo i zimny:baffled: nie lubię takiej pogody. A Zuzia to przed chwilą oberwała ode mnie klapsa no bo już nie wytrzymałam:no: znów mi obudziła Pawła ledwo co usnął, jak by mogła to by wleciała do niego do łóżeczka nosz kurde:crazy: ja jej nie przetłumaczę...siedzi teraz u siebie za karę i bajkę ogląda, niech mi się u mnie w pokoju nie pokazuje, muszę ochłonąć:-(
zdrówka wszystkim zaziębionym i tym dużym i tym małym.
My jutro z małym do Skwierzyny na bioderka w końcu...A wiecie że Paweł już wkłada sobie rączki do buzi? czyżby już go dziąsełka pomału swędziły??

Hej dziewczynki :) Wpadam się przywitać i zmykam dalej pracować bo po długim weekendzie mam zaległości. Weekendzik spędzilismy w górach - w Karpaczu - było cudnieee i baaardzo cieplutko :) aż się chciało zwiedzać :) Buziaki

future to zdrowka dla malej, a ja myslalam ze jej lepiej...
megi wspolczuje sytuacji, widac ze Zuzka zazdrosna i tak wyladowuje zlosc

ciasteczko no trudno musimy znieś tę sytuację, może w końcu jej się odmieni...:eek:
madziarena witaj, to fajnie że spędziliście milutko czas,my też mamy ciche plany związane z Karpaczem ale na razie nie zapeszam:-p
Zuzia zasnęła na bajkach po angielsku:-D chyba nie rozumiała kompletnie o co tam chodzi:-D, mały leży sobie i się rozgląda, zupka się gotuje więc luz mam

Witam się i Ja.
U Nas ogólnie wszystko po staremu, Mąż w pracy, Wojtuś śpi Jaś drzemie ale czujnie :tak:
Na dworze zimno aż się z domu nie chce wychodzić... :no:

No po chrzcinach fajnie, Jaś kasy dosyć dużo nazbierał jak na taką małą ilość osób i prezenty też dostał :tak::-) wszyscy zadowoleni, posiedzieli około 3 godzin i się pomału rozjechali :tak:;-)
Jaś w ogóle nie płakał, oczka miał otwarte przez cały chrzest jak wodą Go polewał też nie płakał... :no::-)
Później wstawię kilka fotek z chrzcin :tak:;-)

Madziarena fajnie że wyjazd się udał:tak: my też mamy taki wyjazd w planach ale nie zapeszam póki co.. ;-)
Future zdrówka dla malutkiej :tak: i zdrówka dla wszystkich innych chorowitek :tak:

reklama
mycha super ze chrzciny udane:-) a na dworze bardzo zimno zrobilo sie :confused2:
future a to tak jest, jak dziecko ma kaszel, katar ale nic innego sie nie dzieje to nie dadza antybiotyku
wsumie niby dobrze bo to juz zlo ostateczne te leki ale z drugiej strony u was przerodzilo sie w cos gorszego
wiec czlowiek se mysle ze mogli dac wczesniej, mam nadzieje ze szybo wyzdrowieje, zdrowia dla was obu:-)
u nas starsza jak byla mala nigdy na gardlo itp. nie chorowala ale jak katar zlapala to taki ze spac po nocach nie mogla bo jej splywal i kaszel taki ze wymiotowala a miala wtedy cos kolo 2 lat jak sobie przypomnie to mi sie slabo robi bo co 2 miechy tak sie u niej robilo i od tych katarow powiekszyj jej sie 3 migdal, ktorego juz nie ma

Do góry