reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ja tam sie cieszyc zaczelam jak Fruciu zaczol chodzic... w koncu nie musialam go nosic i przemieszczal sie gdzie chcial ;-)
byl kochany , nie grzebal po szufladach ani kablami sie nie interesowal ;-)
co do Misiuli to sie troche obawiam ;-)
jutro koniecznie z nia jade do lekarza... jejku jak kaszle.... a kataru brak

a to dla tych co sie nudza a pare gorsikow chca zarobic klikajac..
nie wiem czy to dziala bawie sie od rana tym dopiero ;-)
Likes Manager - Social Media Marketing

reklama
No to i ja się przywitam, podczytuję ale pisać się nie chce, jakiś taki dzień smętny...Mąż w domu dziś bo byliśmy rano na kontroli bioderek na szczęście wszystko dobrze, za 3 miesiące znów się pokazać, szok z Zuzią byliśmy jeden jedyny raz a tu jeszcze każą przyjść za 3 miesiące ale dobrze nawet to się nazywa opieka nad niemowlakiem, tak samo wczoraj z zaskoczenia pojawiła się u nas pielęgniarka środowiskowa tak przyszła do małego i do roku tak raz na 3 miechy się u nas pokarze:tak: Kupiłam młodemu dzisiaj czapeczkę i szalik bo nie miał nic ciepłego a sobie zafundowałam kozaczki, mąż mi sam kazał sobie kupić i jak tu nie skorzystać:-p
future dużo zdróweczka i radosnego uśmiechu dla Helusi, jak ten czas leci...ciekawe czy przedrepta roczek:-)
marzenka, larvunia zdrówka dla waszych chłopaczków

future fajnie ze mlodej lepiej, larvunia zdrowka dla malej, co to sie dzieje ze tak dzieciaki choruje...?
megi poszalalas:-) pogoda mnie dobija nawet po zakupy polazlam z niechecia:eek::-D

mnie tez dobija pogoda...
ja juz chce wiosne :sorry:
jakos tak ciemno w domu masakra nic sie niechce

co ja moge podac Misiulce bo okropnie kaszle
inhalowalam juz ja dwa razy i oklepywalam, podalam syropek prawoslazowy (kiedys juz go miala jak kaszlala) i co czekam...
niby nie kaszle, ale jak juz zakaszle to tak mocno i slychac sucho i ze ja boli... a jak oddycha glosniej jak sie np cieszy to slychac jak charczy jej :baffled:
wiec sama nie wiem co jej ... smarkow nie widze, pogodna jest. ale jak zakaszle to az do placzu ja to doprowadza.... :-(

no wlasnie nie wiem co tu taka cisza
jak dzieciaki... hmm...
Fruciu myslalam ze sie zakaszle zanim zasnol... podalam mu diphergan i spi w koncu
Misiula co jakis czas zakaszle tak okropnie ze na placz ja bierze... i za kazdym razem biegne do pokoju i ja uspokajam... kaszle jakby pies szczekal... na sucho okropnie az mnie boli :baffled:
jedno spi w sypialni drugie w dzieciecym.. i tak latalam raz tu i tu... eeehhh...
ale wyprasowalam chociaz tyle dobrego dzis...
jutro musze szybko obskoczyc lekarza z rana predko co by wrocic i oddac samochod mojemu, bo kurde będa chocki klocki... a niechce z nim jechac bo bym musiala o 23.00 wracac dopiero z chorymi dziecmi..

czyli Misia ma taki krtaniowy kaszel, normalnie podaje sie wapno ale ona jes mala i niby do roku nie wolno
koniecznie musisz do lekarza z nia jechac
a moze podaj mlodemu mleko z miodem i odrobina masla, mojej na noc takie cos podaje nieraz do picia jak kaszle dziala na nia

larvunia jak mala szczeka, to moze byc zapalenie krtani. w tamtym roku na naszą rocznice slubu przyjechali nasi przyjaciele z malym. i wszyscy sie napili, oprócz mnie, bo bylam w ciazy, i dobrze, bo w nocy jechalam z malym do szpitala. bo maly tak kaszlal i sie dusil.

Ania jak cos, to jestem do twojej dyspozycji.

moja mała nie spi. chyba sie juz wyspała w czasie choroby. normalnie się zachowuje jakby cos brała haha.

reklama
oby jednak to nie bylo zapalenie krtani, i cale szczescie niewszyscy dostaja dusznosci u nas starsza sie zarazila w zerowce myslalam ze joba dostane tak kaszlala jakby miala pluca wypluc a kaszel utrzymywal sie jeszcze 3 tyg po
ale w jej wypadku potrzeby byl antybiotyk bo miala temp.
future to teraz mala bedzie nocny marek;-)
milej nocki zycze dziewczyny

Do góry