reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

blond gratulacje!
Future gratki dla Hesi za gadanie ;-) Udanej imprzy jutro, koniecznie nagrywajcie!
Katgen REWELKA! No poprostu mistrzostwo swiata! JA tez musze porobic :tak: ciekawe jak mi wyjdzie... ale nie dzis, dzis juz wymiekam...
... wogole mam dzien do bani dzis...

reklama
Podczytałam

BLOND gratuluje wygranej sprawy, następna też będzie do przodu
KATGEN rewelacja.... powinnaś takie produkowac, i sprzedawac jak Larvunia szyciaki
LARVUNIU ja też dzisiaj zdycham... W dzień pospałam, jak wstałam to niby lepiej było, ale po obiedzie znowu mnie zmuliło... Jeszcze młody mnie wymęczył, wyskakał po mnie, pobawiliśmy się, ale chyba zaraz pójdzie spac...

Miłego wieczorku

KasiaF ja ogolnie czulam sie dzis jak przed @, czyli naminowana na maxa... Misiulka chora jeszcze ja meczy ospa a mnie ona... caly dzien przejeczala doslownie. Juz na glowe dostawalam, ale zadzwonilam po sasiadke i na 15 min z psem wyszlam, wykapalam sie (mloda 45 min spala szok!) i odrazu mi lepiej sie zrobilo... Ale wszystko mnie denerwowalo dzis doslownie wszystko... i spac sie chcialo i plecy na maxa bolały a tabletki nei bralam bo cycole. Ehhh... W styczniu zaczne chodzic dopiero chyba na te lecznice masarze.... bo autka nie mam nadal :dry: dzieci chore byly wczesniej teraz Misiula... zycie.
Ale wiecie co... czym blizej wieczora tym lepiej sie czuje.. nie wiem dlaczego...

LARVUNIU współczuje ci kochana... Dobrze że Misiula pospała te 45min bo z tego co pamiętam to dla niej jest dużo... A coraz lepiej się czujesz bo świadomośc że noc się zbliża a z nią odpoczynek...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry