reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Madzia musze jechać do mojej kosmetyczki, umówić klientki na makijaz weselny i zabiegi, okres wesel się zaczął więc mam co robić, a to mi pomoze troche nie myslec, więc w drodze powrotnej zajechałabym na chwile do Marzenki ucałować Dawidka:-)
Marzenka dam Ci ryba cynka jeszcze o której:-)
Aniula witaj po ciężkim dniu:-)

Ostatnia edycja:
reklama
a no tak Beti ty nasza kobieto sukcesu :tak::tak:
fajnie ze sie kreci i masz zajecie :tak::tak:

to i odemnie ucaluj dawidka :tak:
:tak:

a ja slyszalam ze moze jutro nasza kasia wyjdzie ze szpitala,lekarz powiedzial ze moze ich wypusci :tak::tak:

natalko madziarena nie jest z miedzyrzecza,mieszka za zbaszynkiem,hmmmmmm czy ja dobrze pamietam madziarena???heh ale miejscowosci nie zdradze bo niewiem czy moge.
dobranoc moje piekne:-)

łlłooooo 9 stron!!! :szok::-D
...juz nie wiem co mialam komu odpisywac :sorry2:
ehm...
.....eeeeee.... nie pamietam
spac mi sie chce

aaaaa dzialka wiec wstepnie mama jest na TAK, kwestia tylko kiedy chcemy...

no i codziennie teraz bede wieczorami tylko na BB :-( Ale bede :tak: jeszcze nie wiem jak to rozegram... kurcze BETI potrzebuje autka za max 2 tys z gazem jakis... byleby jezdzil :sorry2: bo my z jednym autkiem to zwariujemy. Godziny pracy inne bedziemy mieli :dry:
bylam dzis w poznianiu na rozmowie o pracy i dupa :-( nie dostalam sie, wiec swoj biznesik bede dalej ciagla no i ktoras sie pytala czy aukcje bede miala, tak bede :tak:

nie pamietam co jeszcze... acha tez mam na CD 3D z usg :tak: tez jestem mega zadowolona z tego ze je mam :tak:

lece spac...

no to super larvunia powodzenia w interesach oby do przodu :tak::tak::tak:

super ze mama sie zgadza tylko wy teraz takie zapracowane ze bedzie ciezko ustalic termin spotkanie hehe....

dobra ja tez uciekam spac dobranoc wszystkim !!!!!

magda u mnie tylko teraz niedziela wolna bedzie :sorry2: wiec zapraszam w niedziele ktoras :tak::tak::tak:

31 na bank bede w ascanie na dniu dziecka ktora jeszcze bedzie??

magda u mnie tylko teraz niedziela wolna bedzie :sorry2: wiec zapraszam w niedziele ktoras :tak::tak::tak:

31 na bank bede w ascanie na dniu dziecka ktora jeszcze bedzie??

no dla mnie moze byc i sobota i niedziela...
to niech tu kazda pisze kiedy komu pasuje i w razie co ustalimy wstepny termin ja mysle ze moze tak w polowie czerwca co??,,,,

gdzie macie ta dzialke??....bo moj wujek tez ma ale nie wiem co to za ulice hehe musze spytac...
no ja w ascanie nie bede szkoda...
dobra juz spadam spac do jutra !!!!!!!:tak::tak::tak:

reklama
nosz kurde co z tym netem ja mam dziś:wściekła/y:
Larvunia jutro dam Ci cynka odnośnie autka:-)
Marzenka dobranoc kochana:-)
Madzia kolorowych:-)

ja też zmykam, bo zaraz znowu pewnie coś, chłopaki mieli coś wymieniać dziś więc pewnie dlatego

buziaki skarby
do jutra:-)

Do góry