Mycha:)
Mama Wojtusia i Jasia :)
Dzień dobry.
Ja wczoraj byłam w Naszym mieszkanku, trochę okna otworzyłam to się powietrzyło a od przyszłego tyg pomału zaczynamy remont. Centralne będzie gościu robił, okna itp. ...
Owca a no zmieniłam suwaczek bo pobyt męża się i stety i niestety wydłużył zależy z której strony patrzeć i wróci na koniec maja bądź początek czerwca ...
Aneteczka no to kuruj się i wracaj szybko do zdrowia!
A u Nas wszyscy kaszlą tzn Ja i dzieci i w sumie męża siostra też bo jest u Nas ...
Ja też katar cały czas mam ale to od zatok i się go pozbyć nie mogę :-
no:
A tak to u Nas po staremu. Yola super, że do domku wychodzicie
Miłego dnia.
Ja wczoraj byłam w Naszym mieszkanku, trochę okna otworzyłam to się powietrzyło a od przyszłego tyg pomału zaczynamy remont. Centralne będzie gościu robił, okna itp. ...

Mycha to super ze wam sie udalo i macie swoje ma co to za wies?
kiedy mezus wraca ? bo mialas ostatnio na suwaczku chyba ze za tydzien a teraz sie zmienilo na 3
Yolanta ty w szpitalu jestes i masz neta??..to fajnie czas leci...ucaluj Gabrysia slodziaka
Moji jeszcze nie spia wkurzaja mnie..maja swoje pokoje to siedza mi nad glowa i halasuja jak ogladam film wrr...
Uciekam dobrej nocki :-)
Owca a no zmieniłam suwaczek bo pobyt męża się i stety i niestety wydłużył zależy z której strony patrzeć i wróci na koniec maja bądź początek czerwca ...
No padłam, fajnei tak bezpośrednio wyszło
kroma- nie peniaj w przedszkolu Olka się szybko zaklimatyzuje, jest bystrą dziewczynką, samodzielną, najgorzej mają takie ślamazarki, uwieszone spódnicy mamy.
PR- gratki z wygranej
Ja byłam u lekarza, mam zapalenie strun głosowychwogóle ledwo mówię. Najlepiej że chciala mi lekarka dać zwolnienie, ale ja w piątek ide na szkolenie bhp dla dozoru i firma za mnie kasę już zapłaciła, więc muszę iść, nie ma zmiłuj, a na sam czt nie oplaca mi się zwolnienia brać.
Chciałabym się choć teraz położyć, ale m jeszcze nei ma, a boje się Młodego zostawić i iść spać, bo jeszcze coś głupiego do głowy by mu przyszło.
Aneteczka no to kuruj się i wracaj szybko do zdrowia!

A u Nas wszyscy kaszlą tzn Ja i dzieci i w sumie męża siostra też bo jest u Nas ...
Ja też katar cały czas mam ale to od zatok i się go pozbyć nie mogę :-
A tak to u Nas po staremu. Yola super, że do domku wychodzicie

Miłego dnia.