reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

alez mnie stopy bola, nalazilam sie dzisiaj ale taka pogoda ze zal w domu siedziec
aneteczka zeby to byl jakis inny zespol to kto wie ale ja srednio lubie perfect:sorry2:

reklama
ja chocbym chciala to na koncert puki co nie pojde, moge pomarzyć...
Future tja... napisalam cos do Ciebie, pozniej zmazalam... jestem cos nie do zycia... Milego ogladania bajki, moj mowi ze sie wynudzicie... Fruciu rok temu jak byl w tatrze to wytrzymal do przerwy, pozniej mi jęczal ciagle a niby fajna bajka i na poczatku byl zachwycony jednak za dlugo jak da niego bylo...

reklama
hejka ja na chwilkę jakoś mało czasu, kursuję a to działka a to spacerki i jeszcze tyle spraw załatwiamy z M ciągle, jak nie budowa to firma.

Na Adamsa to ja bym też stała jak wariatka pod sceną. A Perfect nie wiem wolę Oddział Zamknięty jak już.

Do góry