reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Hejka

Widze że koncertowo... Ja tam lubie i Adamsa i kilka piosenek Perfektu... A co tam se żałowac będe... A koncerty niech sobie grają i tak bym nie poszła...

LARVUNIU uszenta do góry i uśmiech się

ANETECZKA a no bo ogólnie "dorobili" 75miejsc... po 25 w 3 przedszkolach... więc troche dzieci więcej się podostawało, i oczywiście GRATULUJE

KROMA jaki etap prac u was?

Ależ dzisiaj gorąco było... oj jak do domu z pracy wróciłam to od razu do wanny weszłam :-). A teraz relaksik :-). Zdrówko już dobrze u nas, mnie tylko katar męczy alergiczny, chyba czas w wapno zainwestowac i coś anty alergicznego, co polecacie?

Jutro wolne i szok bo ŻADNYCH planów nie mam :-) Więc może uda mi się chatke wysprzątac, o ile M jakiejś misji nie wymyśli:dry: A może któras na kawke wpadnie? Zapraszam :-)

KasiaF moze do mnie podjedziesz?? ;-) Zapraszam :tak:
ja juz mowię dobrej nocy dziewczyny :tak:

aaaaaaa Befatka !!!!! Nasz kolega "Erotyk" sie chajta :-D Zaprosil mnie i mojego na wesele!!!!! WOOOOOWWWW mowie Ci... pod koniec czerwca.
Co ja na siebie wloże?? :eek:

czesc laski
aneteczka jak do publicznego tymbardziej ciesze sie z toba;-);-);-)my mamy w czerwcu dni adaptacyjne ciekawa jestem jak dawid bedzie sie zachowywal....
poki co mezus wychodzil do pracy to mlody cyrk zrobil najpierw niechcial dac buzi jak wychodzil a potem ryczal ze nie dal....pol godz marudzil jakis nie bardzo sie obudzil..
madziarena zlozylam juz zamowienie;-)
yolanta i jak dzidzius?ma kolki?polecam bardzo muzyczke dla dzieci...moj sciagnal z neta i calymi dobami u nas leciala i bardzo nam pomogla....sama przy niej zasypialam i do tego dawid sam teraz czasem sie upomina zeby mu wlaczyc jak idzie spac;-)
aniolek no jestem zadowolona z wyplaty nawet na wiecej nie liczylam...wyszlo tyle ile sobie wyliczylam i git:tak:jak milo na serduchu ze ja zaczelam zarabiac:tak::tak:
ide dzis sie zapisac na zelowe u stop :tak:
wczoraj zamowilam mlodemu sandaly ortopedyczne daniela..bylam patrzec u nas i albo nie ma wogule albo z firmy dawid co mi sie one wogule nie podobaja no i zamowilam te same co mial wtamtym roku tylko inny kolor wieksze troszke bo mam nadzieje ze jeszcze w przedszkolu bedzie je nosil:tak:i dzis maja przyjsc:tak:
kasia ja tez dzis mam wolne;-)ogarne troche okna bym musiala przetrzec bo az wstyd ale nieiwem jak sie wyrobie...
ide dzis na lowy do lumpa moze znow cos wychacze fajnego dla mlodego:tak:
tylko nieiwem czy z dawidem to dobry pomysl:confused:
larvunia hehe to sie wybawisz:tak:
kochane moja dobra kolezanka obchodzi w czerwcu 25rocznice slubu i co byscie polecaly kupic w prezencie?cos skromnego ale co?:confused:

Hejo :)
Marzenka to super, że zamówionko poszło :) Mam pytanie odnośnie tych sandałków - podaj mi linka bo moja mała coś stópki do środka zaczyna ustawiać, teściowa pytała ortoperdy i ten stwierdził, że to nic złego ale ja wolę zapobiegać niż leczyć :)
Larvunia a ja to co ?? Piszę prosto z pracy :)
Aneteczka super, że się mały dostał !!
U nas też mają być dni adaptacyjne ale nie wiem jeszcze kiedy, podobno jakoś w czerwcu.
Wogóle to dziś jakiś poryty dzień, nie mogłam z łóżka się zwlec, mała o 6 się przebudziła i krzyczy : gdzie moja mamusia?? Mamuś chodź ... pobiegłam do niej a ona : daj poduszkę bo nie będę bajek widzieć - hehe myślała, że jest w sypialni u nas - odwróciłam ją na drugi bok i zasnęła :)
No nic idę pracować, potem na dwór z małą i nauka - jutro 2 egzaminy ;(( byle do stycznia i koniec !!
Miłego dnia !!

reklama
witam
ale duchota na dworze, fajnie ze tak cieplo:-) szkoda ze jutro juz ma byc chlodniej:dry:
marzenka fajnie ze wyplata wpadla i jakies zakupy mozna zrobic:tak::-)
madziarena skoro ortopeda powiedzial ze nic zlego to ja bym sie jego sluchala
u mnie w rodzinie zapobiegawczo kupili dziecku buty ortopedyczne a nie mialo zadnych wskazac i teraz to "kaleka" ruchowa nie umie nawet dobrze biegac przewraca sie o wlasne nogi przez to ze nosila te buty na zdrowe stopy a dziecko juz takie 10 lat

Do góry