hej dziewuszki:-)
ja dopiero teraz znalazlam chwilke by tu z wami pogadac,
a wiec tak od rana bylismy w miescie,kkupilam taka kule swiece do sypialni:-)ah trzeba troszku klimat cieplutki zrobic:-)dawidkowi taka misiowata grzechotke sloneczko a wokol niej sa wiszace zabawki w tym piszczalka

i do tego na sniane nad lozeczkiem 3 obrazki z pianki kubusia puchatka tygryska i cos jeszcze z tej bajki ale niepamietam jak sie nazywa:-)w ciucholandi 3 pary spodni dla dawidka w tym 2 szt dzinsowe troche wieksze:-)ale na teraz tez moga byc wystarczy nogawki podwinac:-)no chyba ze pozniej w brzusio beda ciasne ale to najwyzej gumke krawcowa wszyje:-)
i zachaczylam o solarium:-):-)oh od razu lepiej sie czuje:-)pierwszy raz od roku:-)
madzia ty chyba ostatnio cos wspominalas o dniach swiebodzina,no ja niestety niebede bo w sobote jedziemy na caly dzien do gorzowa na roczek sandrusi.
tak wogule to mieliscie moze kiedys chusteczki nawilzajace z rossmana babydream?blondi chyba ty je uzywasz powiedz jakie one sa?brat mi je kupil bo teraz w promocji sa 4x80szt po 15,99:-)
dawidek polubial tygryska z kubusia puchatka

byla dzis u mnie kumpela z m-cza ktora przyjechala z irlandi na urlop do polski,no i dawidek dostal kolejne spodnie jeansy:-)
beti:-)zakupki udane i to bardzo:-)
katgen super ze juz wszystko wporzadku:-)kochana zdaj tu nam relacje co i jak:-)mam nadzieje ze iza teraz nadrabia zaleglosci w zabawach.
dawidek zasypia mi na kolankach kolysze go:-)lubie patrzec jak tak slodko zasypia:-)
natalko ciesze sie ze usg sie podobalo i jak wiadomo co bedzie?
megi a twoj nie odsypia sluzby?no chyba ze spal przez wiekszosc nocy:-)
jezyk dawidek tez ma szklane oczka i czasem widze ze ma w rogu oczka taka biala kropke,nie zawsze ale ma tzn ze ropieje mu oczko/czy moze to tylko spiochy?