reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Ale sobie pospaliśmy. Piotrek w pracy a ja Cypus i kacperek spaliśmy prawie dwie godzinki do 15:30 teraz Cypek ucina sobie swoją 30min drzemkę i potem to już pójdzie na wieczór spać a ja czekam na natalkę i jej pyszne ciasto:-p:-D

reklama
hej dziewuszki:-)
ja dopiero teraz znalazlam chwilke by tu z wami pogadac,
a wiec tak od rana bylismy w miescie,kkupilam taka kule swiece do sypialni:-)ah trzeba troszku klimat cieplutki zrobic:-)dawidkowi taka misiowata grzechotke sloneczko a wokol niej sa wiszace zabawki w tym piszczalka :-Di do tego na sniane nad lozeczkiem 3 obrazki z pianki kubusia puchatka tygryska i cos jeszcze z tej bajki ale niepamietam jak sie nazywa:-)w ciucholandi 3 pary spodni dla dawidka w tym 2 szt dzinsowe troche wieksze:-)ale na teraz tez moga byc wystarczy nogawki podwinac:-)no chyba ze pozniej w brzusio beda ciasne ale to najwyzej gumke krawcowa wszyje:-)
i zachaczylam o solarium:-):-)oh od razu lepiej sie czuje:-)pierwszy raz od roku:-)
madzia ty chyba ostatnio cos wspominalas o dniach swiebodzina,no ja niestety niebede bo w sobote jedziemy na caly dzien do gorzowa na roczek sandrusi.
tak wogule to mieliscie moze kiedys chusteczki nawilzajace z rossmana babydream?blondi chyba ty je uzywasz powiedz jakie one sa?brat mi je kupil bo teraz w promocji sa 4x80szt po 15,99:-)
dawidek polubial tygryska z kubusia puchatka:-D
byla dzis u mnie kumpela z m-cza ktora przyjechala z irlandi na urlop do polski,no i dawidek dostal kolejne spodnie jeansy:-)
beti:-)zakupki udane i to bardzo:-)
katgen super ze juz wszystko wporzadku:-)kochana zdaj tu nam relacje co i jak:-)mam nadzieje ze iza teraz nadrabia zaleglosci w zabawach.
dawidek zasypia mi na kolankach kolysze go:-)lubie patrzec jak tak slodko zasypia:-)
natalko ciesze sie ze usg sie podobalo i jak wiadomo co bedzie?
megi a twoj nie odsypia sluzby?no chyba ze spal przez wiekszosc nocy:-)
jezyk dawidek tez ma szklane oczka i czasem widze ze ma w rogu oczka taka biala kropke,nie zawsze ale ma tzn ze ropieje mu oczko/czy moze to tylko spiochy?

marzenka to śpiochy. ropiejące oczko na pewno poznasz bo wtedy nawet rzęski są sklejone
A to widzę że zakupy udane:tak::tak:

jezyk to dobrze bo juz myslalam...
madziarena jest w zg ostatnio pisala ze ma egzaminy bedzie dopiero w niedziele jak nie uda sie dzis.
befatko a ty gdzie sie podziewasz?od kilku dni jak dobrze kojarze ciebie nie ma.
beti dopiero teraz sobie przypomnialam ze mialas isc zobaczyc ta firanke,zapomnialo mi sie:wściekła/y:
madzia 2 kompy to by u was zalatwilo sprawe,my mamy dwa i jest ok i jeszcze net podlaczony pod 2 kompy wiec luz nie ma zgrzytow,

a zapomnialam wam napisac ale pani doktor wczoraj normalnie posadzila dawidka a ja wielkie oczy :szok:a ona na to ze moge go tak sadzac. ja zdziwiona i jakos nie jestem przekonana a wy co na to?

Marzenka- mój dopiero godzine temu się polożył no i już przed chwilą wstał, mówil że spał w nocy tylko 4 godziny, ale dziś to pewnie uśnie szybko on nie lubi w dzień spać bo jak się budzi to jest nie w humorze i chodzi zły hehe. a Dawidka możesz czasem posadzić choć na chwilę oczywiście najlepiej jak go potrzymasz bo sam raczej nie usiedzi jeszcze za malutki :-)

a ja myslalam ze to za szybko by go sadzac,:-D
ale jakos mnie zmulilo,przespalabym sie ale dawidek sie juz obudzil.
dzis jeszcze musze podlogi wymyc ale to zrobie jak dawidek zasnie,

reklama
hej mamuski
Ja jestem w Policku bo teściowka w szpitalu i posiedze tu tydzien siostra meza sie zajac ma 6 lat i trzeba ja wysłać do przedszkola odebrac nakarmic itd. Teściowka cos z nerkami ma a droga siostra Pawła bracuje i nie da ze wszystkim rady a i podobno dzien matki zaliczam w przedszkolu:-D

Do góry