reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Oj Annes co z teściówką?? Wiem że teściowa jak teściowa no ale...zawsze....
My w domku z Izką juz od południa. Na początku była nieswoja, bala się i wszędzie musialam być z nią, jak w szpitalu. no ale po 10 dniach spedzonych w jednym pokoju!!!!!!!! nie ma co się dziwic.
dziewczynki ide z mężem posiedziec bo tez mam braki:p
Opisze Wam wszystko jak bede miala troszke czasu....
Annes teraz Ty uciekasz...ehhhh my sie chyba w przyszłym roku spotkamy....
Buziaki Myszki i miłego wieczoru!

reklama
Ale się nasmażyłam dziś tych placków jak do półku wojska, chyba zgodzinę:-) mam dość! no i znów pogoda pod psem,ciśnienie do d... głowa mnie znów bolała
Natalko- a mąż jakie wrażenia ma z podglądu maluszka? pewnie zachwycony jak ty?

M. robił oczy jak pięciozłotówki:-D. I się nie mógł nadziwić. Oczywiście lekarz mnie zlekceważył i tłumaczył wszystko mężowi a jak się nagadali to dopiero wpadł,żeby mi monitor obrócić:-D. Dyskryminacja!!!!!!!!!!!!

Dziekuje Marzenko, ze zapytalas. Bywa roznie jak to w ciazy ale sama mysl, ze nosze pod serduszkiem moje najwieksze szczescie ktore mozecie zobaczyc w galerii to od razu mi sie tak jakos cieplutko w srodku robi:-D. Wszystko jest do przezycia a ja dla mojego malenstwa zrobie naprawde wszystko:tak:. Tak bardzo juz je kocham. Jestem szczesciara bo mam naprawde cudownego faceta u boku z ktorym bede miala dziecko.

A Wy laseczki jestescie najlepszymi kumpelkami na swiecie:-D WSZYSTKIE!!!
Musicie mi wybaczyc ale po tym usg jestem bardzo pozytywnie nastawiona:tak:

Kasiu- biedna ta moja tesciowa, raz miedzy nami dobrze raz zle z naciskiem na to drogie ale 2 baby to zawsze sie kłuca a tym bardziej ze Paweł był jej ukochanym synkiem. Ale biedna jest jak nie wiem goraczka 40 cos z nerkami zle to wygladało a ona sie uparła ze przejdzie. No zawsze mozesz przyjechac do policka:-)
Pozdrawiam pa

Czesc laseczki
Dzieki za troske kochane jestescie.
U nas juz troche lepiej w sensie ja sie lepiej czuje a Kayi robie okłady ma oczko z czarnej herbaty przynajmniej sie stram bo sie strasznie wyrywa,mam nadzieje ze to cholerstwo(jęczmien) jej wreszcie peknie i przyniesie ulge.No i mój miał wolne wczoraj wiec tyroche razem posiedzielismy wypilismy winko zrobilismy grilla dzis to samo tylko z piwkiem ;-):-)
Co do Larvuni to ona pisała tu kilka dni temu ze jedzie do babci na kilka dni (ale nie wiem do jakiej miejscowosci)Bo obchodza 1sza rocznice smierci dziadka.Nie chca zeby babcia była sama
Beti u nas jest ładnie od wczoraj cieplutko wczesniej była lipa przez 3 tyg.Dzis jak młoda zasneła wylegiwałam sie na kocu z ksiazka i opalałm tłusty zadek;-);-)Miłej pracy jutro na komuni, wrzuc linka swojej nowej stronki to oblukamy :-):-):-)
Magdzia mam nadzieje ze imprezka sie udała, upiekłas murzynka:-):-)??
Katgen no w koncu jestescie.:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)Ucałuj malusia ślicznotke od nas
Marzenka -Ale rosnie ten twój kawaler fotki w galeri cudne.
Co do sadzania to ja czasem do odbicia swoja sadzałam i masowałam po pleckach.Sadzałam bokiem na kolanie i lekko pochylałam ja do przodu taki mi w szpitalu pokazywały połozne.
Ale wiesz nie ma co kombinowac jestes matka i najlepiej czujesz co twojej dzidzi pasuje a co nie.
Natalka ale cudaczek malusi :-)U nas tez najpierw tatusiowi pokazywali a dopiero pózniej mnie tez sie smiałam ze czuje sie pominieta.Uwielbiałam chodzic na usg za to ktg mnie wkurzało.
Jezyk oby te kropelki pomogły Cypriakowi i zeby nie trzeba było przepychac kanalików brr...taki zabieg to okropność
Megi mój tez maniak gier zwłaszcza online ja juz sie przyzwyczaiłam.On toleruje moje zboczenia a ja jego:-D:-DAle jak sie zbytnio zapusci np.w swiat Warcrafta to musze go czasem zdzielic w potylice:cool2::cool2::cool2:
Anes zdrówka dla tesciowej
Przepraszam ale juz nie pamietam co miałam dalej pisac miłej nocki kochane i miłej niedzieli

hello:-)
dawidek zasnal wiec mam chwilke
befatko w koncu jestes,oby te cholerstwo ucieklo od twojej niuni,bo pewnie to nic milego.
dzis u nas ladna pogoda wiec pewnie po obiadku spacerek zaliczymy:-)choc moj pojechal na paintball i lepiej zeby nie byl zmeczony,bo nie lubie spacerowac sama zwlaszcza w niedziele bo to dzien rodzinny:tak:.
ja dzis na obiadek robie schaboszczaka surowke z marchwi i jablka i ziemniaczki mlode:-)mniam mniam.
widze ze nie tylko moj lubi sobie pograc hehe.
dawidek wczoraj malo co pokaszliwal ale dzis znow kaszle,oby szybko przeszlo,zobaczymy jak dzis bedzie.
zbudzil mnie o 4 rano no i chyba mu ten kleik zasmakowal bo zjadl az w ciagu 40min 180ml,masakra:szok:
ja tak staram sie nie dawac mu go za duzo przynajmniej nie do kazdego posilku bo to dopiero chlopina mi sie kloc zrobi.
milego dzionka dziewuszki

cześć dzxiewczyny ale dziś sliczna pogoda się robi. my zaraz idziemy do kościółka a potem jedziemy do teściów na obiadek aj już nie byłam z 1,5 miesiąca a mamy tylko 3 km:zawstydzona/y::zawstydzona/y: a teściów mam naprawdę spoko.
Życzę wam miłego dnia

reklama
acha postanowiłam dziś w nocy zrobić eksperyment i ubrałam Cypusia bardzo leciutko i jak usnął o 21 to wstał o 1:30 zrobił kupke po kolana(po 4 dniach nie robienia) i potem spał do 6 i potem jeszcze do 8. może mu była za gorąco i dlatego wcześniej tak często mi się budził?? zobaczymy jak będzie dziś w nocy.

Do góry