reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

jaaaa....o czym ja bede z nia gadac????

jeszcze zawsze przychodzi jak Kamila nie ma.....

może juz jutro wyjde na spacerek z Izką. Jakoś sie jeszcze boje po tylu chorobach i tak znacznym wyjalowieniu organizmu....

reklama
Witam z rana !!!
ja z kawka obiadek juz mam dzis rosolek :tak::tak:
za troche wyskocze na rynek moze do jakiegos ciuszka wdepne :tak:

Kasia no to dzis masz super dzien fryzjer no no zrob sie na bostwo :-):-)
a do kogo chodzisz jakiego fryzjera?

a malutka no dobrze ze juz tyle mleczka wypila moze juz zacznie jesc normalnie :tak:

anne ty teraz jak podwojna mamuska :-):-)
a twoj juz pojechal czy jeszcze z toba siedzi??

A chodze na centrum tyam kolo banku wbk do Ani, tej młodej, podoba mi się jak ścina wloski, tylko zawsze wnerwia mnie ze nie można sie umówic na godzine i czasem trza czekac 2godz

A chodze na centrum tyam kolo banku wbk do Ani, tej młodej, podoba mi się jak ścina wloski, tylko zawsze wnerwia mnie ze nie można sie umówic na godzine i czasem trza czekac 2godz

aha to kawalek masz
ja nie chodze tam wiec nie znam tej ani
ja mam kumpele w moim bloku i chodze do niej :tak::tak:

wlasnie byla w piatek tez u niej i tez scielam wloski troche krotko ale co tam odrosna :tak:

No własnie mialam pytać, że coś inaczej jakoś wyglądasz.
a daleko? ja samochód biore i jade;)

No własnie mialam pytać, że coś inaczej jakoś wyglądasz.
a daleko? ja samochód biore i jade;)

no jeszcze musze farbe wrzucic na lepek i wsio..ale jakos zebrac sie nie moge....

a zapomnialam ze masz autko i prawko :tak::tak:

moze wpadne po poludniu pod blok wezme ten balsam?? bys zniosla mi na dol??
:baffled:

katgen dawidek jak mial odparzone miejsca to kupilam masc w aptece bez recepty terminidazol czy cos takiego probowalas jej moze?ona od razu pomogla

reklama
Do góry