reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

witam
idziemy zaraz na sniadanko ogarne sie i jedziemy na jeziorko a pozniej do pracy..hmmm mam nadzieje ze sie wyrobie;-)
milego dnia

reklama
hejka ja na chwilkę, działkuję u siebie codziennie, dzisiaj muszę jakieś ciasto zrobić jutro Anny jest, i jeszcze moja siostra ma imieniny. Pogoda fajna, ale nie do pracy. Jedni mają fajnie bo odpoczywają nad jeziorem, morzem, a inni muszą robić w ten upał. Wolę jak jest troszkę chłodniej, łeb mnie bolał wczoraj. Pozdrawiam :-)

Hej!
Widzę, że Marzenko miałaś wczoraj przeżycia :)
Ale dziś pięknie i takie lato kocham ! Jeszcze w tym roku nad jeziorkiem nie byłam - czas to nadrobić może po pracy wyskoczę ale jak wracam o 15 obiad to o 16 juz takie sloneczko fajne nie jest :/ cholercia ... Ale smęcę :p hje hje
Miłego dnia ! DO PRACY RODACY ... wrrr

dzien dobry:-) oj zeby tak ladnie bylo do konca wakacji:-) kroma a rzeczywiscie jutro anny:-D ja w tym roku nie robie nic, nikt nie ma czasu a mi sie tez nie chce
madziarena wlasnie wczoraj o 16 jak slonce przygrzalo to bylo cieplej niz o 14 wiec smigaj, zrob obiad dzien wczesniej i po sprawie;-) albo bez obiadu tez mozna przezyc;-)
marzenka udanego wypadu nad jezioro:tak:

ciacho- powodzenia o zebowej wrozki hahha;p
a ja mam jakies pluca zawalone cale gardlo mnie boli i chyrlam;/ spalam przy otwsrym oknie niby cieplo a mnie zawialo ammmm

jestem wczesniej tutaj:-D zalatwilam co mialam a pozniej "zebowa wrozka":-D:-D pr dobra jestes:-D
jutro dentysta u mlodej bo plomba wypadla ale a po niedzielie jak bedzie pogoda w koncu beda wakacje nad morzem caly tydzien :-)

i zapraszam na kawe z pianka

Załączniki

• DSC07807.jpg
    DSC07807.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 39
hejka melduje sie
Nie ma nas calymi dniami to sie nie odzywam ,jezdzimy sobie tu i tam trzeba korzystac puki pogoda piekna ;-)W koncu bo juz myslalam ze cale lata bedzie padalo.
Wczoraj za to walczylismy z trawa a pozniej dzieciaki sie w basenie taplaly .Dzis chyba tez siedzimy w ogrodzie bo jest za goraca zeby sie gdzies szlajac .Pozdrwaiam wszystki Buziaki

reklama
befatka halooo, zyjesz;-):-D:-D
korzystac trzeba bo to juz koniec lipca, dobrze macie z ogorodek nie ma to jak zielona trawka:-)

Do góry