reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witam sie o rok starsza :-D
ale tu pusciutko chyba nad woda wszystkie wypoczywaja :tak:
u nas tez goraco,narazie siedzimy w domu a potem na ogrod mykamy :tak:

Ciacho dzieki za kawke pysznie sie prezentuje :tak:
Befatka hej fajnie ze i do was lato zawitalo :tak:

Milego dnia wszystkim :-)

reklama
Owca 100 lat albo i dłużej;-) Wszystkiego najlepszego!!!:-)
Ja coś weny nie mam, zaglądam sporadycznie ale jakoś nie ma co pisać...
Rosół się gotuje, kawka u sąsiadeczki zaliczona, zakupki zrobione, czas mi dziś ucieka że ho ho...upał że dychać nie idzie.
pozdrawiam i miłego dzionka;)

no hej laski. sorki, że tylko o sobie, ale chcialam się tylko pochwalić, ze Antoś ma pisiorka, dużą głowę i przyspieszył mi termin o 2 tygodnie. wazy 1616 a Hesia w tym czasie miala 1384. wiec jest nadzieja, że nie będzie krasnoludkowym dzieciem jak hesiu ;)
wszystko jest dobrze, ale mam odpoczywac. w nocy mialam male skurcze, ale to pewnie z niewygody. a dzis 2 razy krew z nosa. ale nie lamiemy się. donosimy ;)

całuję was mocno i w tak piękny dzionek idę się kryć w sypialni ;***

yola goraco i to bardzo jest bo jest 31 w cieniu:baffled::-D na sloncu smazy ale w cieniu przyjemnie:tak:
future no to wescie bardzo pomyslne, mlody rosnie zdrowo sobie i oto chodzi:-):tak:
my juz po 'zebowej wrozce"

reklama
a ja jade z małżem do lasu właśnie i z psem, zeby się wykąpał i wylatał, bo w upał nie dałoby rady. Hesiunek zasnął właśnie, a ja jakoś jakby lepiej się mam. tfu tfu. zobaczymy jutro ;)

dobranoc kochane ;*

Do góry